Directorul spitalului „Anghel Saligny” din Fetești, Ialomița, delcarat de ANI în stare de incompatibilitate

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic
Medic

Directorul Spitalului Municipal „Anghel Saligny” din Fetești, Ialomița, a fost delcarat de ANI în stare de incompatibilitate. El a îndeplinit simultan funcții incompatibile cu cea de manager al spitalului.

Agenţia Naţională de Integritate a stabilit că Nicolae Dugală, managerul Spitalului Municipal "Anghel Saligny" din Feteşti, judeţul Ialomiţa, s-a aflat în stare de incompatibilitate.

Potrivit unui comunicat al ANI, în perioada 7 iunie 2016 - 24 septembrie 2019, Nicolae Dugală a exercitat şi deţinut funcţia de manager al Spitalului Municipal "Anghel Saligny" din Feteşti simultan cu următoarele calităţile: administrator în cadrul unei societăţi comerciale (7 iunie 2016 - 6 iunie 2019) şi calitatea de expert contabil la cabinetul individual expert contabil (7 iunie 2016 - 24 septembrie 2019).

Conform ANI, Nicolae Dugală a încălcat dispoziţiile art. 178, alin. (1), lit. a) şi lit. g) din Legea nr. 95/2006, citează agerpres.ro.

Alte şase persoane au fost declarate de ANI în stare de incompatibilitate sau conflict de interese administrativ, printre care Delia Marinela Badea, funcţionar public în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Hunedoara, s-a aflat în incompatibilitate în perioada 8 aprilie - 8 octombrie 2019, când a deţinut funcţia publică de consilier juridic în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Hunedoara simultan cu exercitarea funcţiei de manager interimar la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel