Dorian Popa a ajuns de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul: "Sângerarea nu se poate opri"

DCMedical Team |
Data publicării:
Dorian Popa
Dorian Popa

Dorian Popa a ajuns de urgență pe mâna medicilor. Artistul a povestit tot ce s-a întâmplat.

Recent, Dorian Popa a ajuns de urgență la spital, după ce a încercat să se curețe în ureche cu bețișoare. Mai exact, în momentul în care artistul a băgat bețișorul în ureche, a început să îi curgă sânge. După câteva investigații, medicul i-a pus și o meșă în ureche, deoarece sângerarea nu se oprea. Totodată, medicul a spus că acesta a fost extrem de aproape cu bețișorul de timpan.

Se pare că Dorian Popa a fost la un pas să-și piardă auzul. Artistul a ținut să le dea un sfat și fanilor pe rețelele de socializare pentru a nu trece și ei prin ce a trecut el.

„Aviz amatorilor, nu vă băgați bețigașe în ureche indiferent de ce vă spune creierul. Am făcut-o lată, îmi curge sânge din urechea asta. Sunt la ORL. Sângerarea nu se poate opri, am dat cu bățul de mânerul ciocănașului, la milimetri de timpan”, le-a spus Dorian Popa fanilor de pe Instagram.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce a mai explicat despre starea lui de sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel