Dorin Titus Mureșan, fostul șef al UPU Cluj, a murit. A fost medic urgentist și de terapie intensivă

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
dorin titus muresan - FOTO: Freepick
dorin titus muresan - FOTO: Freepick

Dorin Titus Mureșan, fostul coordonator al UPU Cluj, a murit, a anunțat conducerea Spitalului Clinic Județean Cluj-Napoca. 

Medicul Dorin Mureșan, fost coordonator, timp de 10 ani, a Unității de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca. Medicul avea 62 de ani.

”Odată cu trecerea în neființă a medicului Dorin Titus Mureșan, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a pierdut un profesionist desăvârșit, iar foștii colegi nu mai au alături un om de excepție.

Medic cu dublă specializare, medicină generală și ATI, Dr. Dorin Mureșan și-a desfășurat activitatea ca medic urgentist și de terapie intensivă, activând până în ultima clipă a vieții în cadrul unității terapie intensivă din cadrul Clinicii Medicală 2.

Timp de 10 ani, între 2002 și 2012 a fost medicul cordonator al Unității de Primiri Urgențe. A efectuat mai multe stagii de pregătire și schimburi de experiență la spitale din străinătate. Personalul spitalului este alături de familia greu încercată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică!”, a transmis conducerea Spitalului Clinic Județean Cluj-Napoca.

Dr. Dorin Titus Mureșan - FOTO: Facebook Spitalul Clinic Județean Cluj-Napoca

Pacienții deplâng moartea medicului

Pacienții deplâng moartea medicului și au numai cuvinte de apreciere la adresa acestuia. 

- ”În primul rând, un om deosebit, profesionist de excepție! Dumnezeu să-i odihnească sufletul acolo sus!”

- ”Odihnă veșnică! Dumnezeu să-L odihnească în pace !Un OM deosebit!”

Vezi și: Alăptarea, esențială pentru bebeluși. Pan Cristina: Ne-am pierdut instinctul matern și am devenit foarte sofisticate

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel