Dr Cătalin Florin Cârstoiu, numit oficial în funcția de manager interimar SUUB

SUUB - Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Foto: DC MEDICAL
SUUB - Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Foto: DC MEDICAL

Ministerul Sănătății anunță că a aprobat încetarea contractului de management al doamnei dr Adriana Nica din funcția de manager SUUB, urmând ca Dr Cătalin Florin Cârstoiu să preia conducerea unității medicale.

"Conducerea Ministerului Sănătății a luat act și a analizat propunerea Consiliului de administrație al Spitalului Universitar de Urgență București (SUUB) formulată în baza referatelor de control ale Direcției Control și Integritate din cadrul ministerului din data de 21.03.2020, respectiv 21 04.2020.

În acest context, conducerea MS a aprobat încetarea contractului de management al doamnei dr Adriana Nica, contract care era deja suspendat din data de 21.03.2020, conform art.19 din Decretul Președintelui României nr. 195/2020.

Conducerea SUUB va fi asigurată de prof. dr. Cătalin Florin Cârstoiu, care a fost a numit începând de astăzi în funcția de manager interimar al unității medicale, pentru o perioadă de 6 luni. Menționăm că prof.dr. Cătalin Florin Cârstoiu a asigurat conducerea unității sanitare de la data suspendării contractului managerului Adriana Nica", se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel