Dr Otilia Țigănaș, adevărul despre „știrea bombă” cu profesorul francez care n-a mai văzut atâtea reacții adverse la vaccin

Dana Lascu |
Data publicării:
Vaccinul COVID produs de Pfizer și BioNTech. Foto: BioNTech
Vaccinul COVID produs de Pfizer și BioNTech. Foto: BioNTech

Dr Otilia Țigănaș, cunoscut medic de familie din Hășmaș, Arad și blogger, explică ce trebuie să înțelegem din „știrea bombă” cu profesorul francez Eric Caumes, despre care s-a spus că a provocat un cutremur în lumea medicală afirmând, zilele trecute, că nu a văzut niciodată așa de multe efecte adverse la un vaccin, ca la cel produs de Pfizer contra COVID-19. 

Dr Otilia Țigănaș răspunde celor care au întrebat-o ce crede vizavi de știrea care „a cutremurat lumea medicală”. 

„Interpelare de la mai mulți cititori, cu o altă „știre bombă", virală. Că ce cred eu despre asta:

„Profesorul francez Eric Caumes a provocat un cutremur în lumea medicală afirmând, zilele trecute, că nu a văzut niciodată așa de multe efecte adverse la un vaccin, ca la cel produs de Pfizer.”

Am citit știrea. Răspund. 

1. Povestea e despre „ceva ce n-a văzut domnia sa”. Nu-i bai. Vede acum. Niciodată nu-i târziu să înveți. Că un expert francez n-a văzut destule, nu-i de „cutremurat lumea medicală”, ci nevastă-sa eventual.

2. N-o fi văzut omul, dar nici pandemie să-și fi transformat propia viață într-un film SF, n-a mai văzut! Propunerea vaccinării anti COVID n-a fost așa, din senin, noi Planeta toți fericiți, iar Pfizer se apucă să ne inoculeze, ca să ne strice zen-ul! Vaccinul anti COVID este reacție la o ABERAȚIE mondială, la o dramă. Nici morți împușcați pe câmpii, n-a văzut expertul dar, dacă mâine ar începe un război mondial, ar vedea.

3. N-oi fi eu mare expert de viralizat pe net, dar nici eu n-am văzut ierni românești în care să mă sune, plângând, prietene vechi, de departe, ele de aceeași vârstă cu mine, fete cu care mai ieri râdeam și ne prosteam. Că le-a murit bărbatul de COVID, la spital. Bărbatul care avea zile și care adora să-i aduc pălincă din aia faină din Ardeal, când vin la ei în vizită. Argumentul e real, telefonul ultim l-am primit acum, din București! Și bâiguiam doar... draga mea, iubita mea... draga mea... off offf...

4. Vaccinul anti COVID nu se discută în condițiile vechi de pseudo normalitate, ci în cele actuale de tragedie mondială! îi răspund eu expertului.

5. Nici eu n-am mai avut Crăciun fără fiu-meu&nora&nepoata&prietenii dragi. Și totuși, iacă, stăm ascunși separat ca popândăii în galerii subterane. Multe n-am mai văzut nici eu, până la pandemia COVID 19!”, a scris dr Otilia Țigănaș, pe pagina sa de Facebook. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel