Elena Cârstea a făcut AVC, după un alt diagnostic primit: Nu e vina nimănui, decât vina mea. Nu pot să merg foarte mult

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Elena Carstea - Foto: Facebook Elena Carstea
Elena Carstea - Foto: Facebook Elena Carstea

Elena Cârstea a făcut accident vascular cerebral. Cu ce probleme se confruntă artista.

Elena Cârstea este sub tratament după diagnostic de pneumonie și atac cerebral. Elena Cârstea a povestit, într-o intervenție telefonică în emisiunea ”Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu de la Prima TV, ce probleme de sanatate grave au apărut înainte de aniversarea a 60 de ani. Ea a stat două săptămâni cu perfuzii, la Urgență.

”Nu am mai putut să merg și nu știam. Asta a fost înainte de pneumonie, cu vreo săptămână. Iar apoi s-a agravat. Și am intrat în spital. Am stat acolo, la urgență, vreo două săptămâni și ceva. Apoi am făcut tratament acasă.

Toată luna trecută și luna asta am fost în continuu la doctor, la toate testele. Se rezolvă încet și sigur, doar că trebuie să fiu cuminte și să nu mă mai țin de prostii – să mă reapuc de fumat. Nici doctorii nu știu, înainte să vadă toate testele, dacă pneumonia și atacul cerebral sunt legate.

Nu m-am speriat când am făcut atacul cerebral. Am știut că ceva nu e în regulă, dar am lăsat deoparte, că am fost ocupată. Și nu m-am agitat foarte tare, până nu a mai mers. Nu e vina nimănui, decât vina mea. Am o viață foarte liniștită aici, dar sănătatea mea nu e în ordine, nu a fost cum trebuie.

Am stat în perfuzii tot timpul, cu aparat de respirat, injecții peste injecții – am fost toată vânătă.

Acum merg la piscina, 1 oră pe zi la gimnastică în apă, la înot. În 6 luni o să îmi revin complet. Trăiesc la fel cu trăiam și înainte, dar o să fiu mai atentă la anumite lucruri. Și să nu îl mai înnebunesc pe soțul meu. Săracul, mă roagă de nu știu când să nu mai fumez; dar eu nu am ascultat! Mi-a zis că nu poate să trăiască făra mine, să rămână sigur. E un om prea cumsecade…”, a povestit Elena Cârstea, potrivit Spectacola.ro

"Eu nu pot să merg foarte mult în momentul acesta". Ce facultăți fac fetele artistei

 

Despre cum și-a aniversat cei 60 de ani, Elena Cârstea a spus: ”Ne-am dus în oraș, am mâncat la prânz. Eu nu pot să merg foarte mult în momentul acesta, de aceea nu ne-am dus prea mult. Sunt limitată cu activitățile și atunci ne-am dus numai în centru. Adriana e la facultate la... citește mai departe pe Spectacola.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel