Elena Merișoreanu, pe masa de operație: Doamne, dacă trec de weekendul ăsta nu mai mor niciodată

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Elena Merisoreanu - Foto: Facebook Elena Merisoreanu
Elena Merisoreanu - Foto: Facebook Elena Merisoreanu

Elena Merișoreanu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă și pentru cât timp se retrage de pe scenă.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară de la noi din țară și, tocmai din acest motiv, interpreta este extrem de solicitată pentru spectacole și evenimente private. Chiar dacă se bucură de faptul că publicul o îndrăgește atât de mult, aceasta a dezvăluit faptul că are de gând să ia o pauză, pentru că se confruntă cu câteva probleme de sănătate, din cauza cărora trebuie să ajungă cât mai curând pe masa de operație.

”Munca ne ține. Am avut un weekend atât de aglomerat că am zis Doamne, dacă trec de weekendul ăsta nu mai mor niciodată. A fost foarte greu, cu spectacole, cu evenimente. E o obișnuință, eu am fost salariată atâția ani la Rapsodia Română, acolo ne-a impus o corectitudine. Nu-mi pare rău de nicio zi care a trecut, pentru că am avut o viață atât de frumoasă și dacă m-a iubit publicul am rezistat și rezist și acum. Soțul meu îmi spune să mai stau acasă, să mă uit în buletin la câți ani am, să nu mai plimb atât.

Dar mă solicită lumea, atât în țară, cât și în străinătate, dar le selectez, nu mă mai duc cum mă ducea odată”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Spectacola.

Algocalmin, 17 lucruri pe care trebuie să le știi. De ce se eliberează doar cu rețetă: Este greșit catalogat

Elena Merișoreanu nu mai cântă pe litoral

Artista ne-a mărturisit însă că publicul nu o va mai putea vedea anul acesta pe litoral. Totul se datorează unor probleme de sănătate cu care s-a confruntat la un moment dat, din cauza cărora nu mai poate sta la soare. Totuși, aceasta ne-a dezvăluit care sunt și destinațiile ei preferate de vacanță pe care le urmează aproape anual.

”Nu mă duc pe litoral, pentru că eu am fost operată cu ani în urmă pe tiroidă și chiar nu am voie să stau la soare. Și să mă duc să stau în casă mai bine mă duc la munte. Am umblat toată planeta asta, în toate colțurile lumii am fost, dar o țară mai frumoasă ca la noi nu găsești. Avem munte, avem mare. Am fost la Bușteni, am avut un eveniment acolo și eram cazată la o familie la etajul 4. Cât de frumos se văd munții, pădurile. Și copiii mei și nepoții pleacă în străinătate și nu-și cunosc țara.

Ce-i drept că prețurile sunt mult mai mari la noi în țară, dar eu nu aș mai pleca. Dacă vreau să mă duc la munte mă duc la sora mea în Ardeal, dacă vreau să stau la Vâlcea avem și acolo o casă, că soțul e de acolo. Avem toate condițiile. Astea sunt singurele locuri unde m-aș duce. Și pe Valea Prahovei, sunt îndrăgostită de locul ăla.

Țările străine le-am vizitat și am stat atât de mult în ele, încât nu mai vreau să le văd. Am văzut America de Nord și Sud, am văzut Africa de Nord și Sud, în Asia, peste tot am fost. Nu mai vorbesc de Europa., a mai spus artista.

Anastasia Lazariuc, dieta la 68 de ani. Alimentul la care a renunțat: Mănânc doar când merg undeva, să nu creadă lumea că fac fițe

Când plănuiește Elena Merișoreanu să se opereze la picior

Faptul că îndrăgita artistă are probleme de sănătate nu mai este un lucru nou, ce nu se știa însă este când va avea loc operația la picior a Elenei Merișoreanu. În acest sens, aceasta ne-a dezvăluit că procedura va fi mai curând decât ne așteptam.

”Eu am evenimente până se lasă secul de Crăciun, dar vreau să mă operez la picior și cu ocazia asta stau și eu puțin. Trebuia de mult timp să mă operez, dar acum chiar sunt hotărâtă, pentru că chiar nu mai am cartilagiu deloc la picior și cred că în maxim 10 zile mă voi opera. Este o operație ușoară, avem medici atât de buni, nu are rost să mergem în străinătate.

Eu am fost la San Diego și acolo am întâlnit un medic de la Cluj și mi-a spus: ”Ești româncă? Păi ce cauți aici, măi fată, când la noi în țară.. du-te acolo că e cel mai mare ortoped.” Așa că mă duc la dânsul, mă operează și mă mai relaxez și eu, eu nu duc lipsă de nimic la ora actuală.”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru Spectacola.

În ceea ce privește recuperarea, Elena Merișoreanu va trebui să stea acasă o perioadă mai lungă de timp.

”Recuperarea de 3 luni de zile. Am evenimente luate, dar o să le anulez, e mai importantă sănătatea decât banii”, a conchis Elena Merișoreanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel