Eugenia Șerban a făcut preinfarct: M-am gândit să-mi iau viața. Începi să-ți cauți vină, te gândești, ca părinte, unde ai greșit. Statul nu îi ajută cu nimic

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Eugenia Serban - Foto: captură Youtube podcast Mara Banica - Povesti de Film
Eugenia Serban - Foto: captură Youtube podcast Mara Banica - Povesti de Film

Eugenia Șerban a făcut dezvăluiri sfâșietoare. A suferit un preinfarct anul trecut și a vrut să-și ia viața din cauza problemelor cu fiul ei.

Invitată de Mara Bănică în podcastul său, cu lacrimi în ochi și emoție în glas, Eugenia Șerban a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața sa, despre viața de mamă și problemele prin care a trecut cu fiul ei, dependent de droguri, dar și despre sănătatea sa.

Eugenia Șerban a recunoscut că de 14 ani se luptă cu fiul ei dependent de droguri, motiv pentru care a fost nevoită să obțină un ordin de restricție împotriva bărbatului. Mai mult, toată această situație a devenit atât de copleșitoare încât actrița a simțit că nu mai poate face față.

Trebuie să știi: Diferența dintre preinfarct și infarct. Primul semn care apare la preinfarct

Într-un conflict continuu cu fiul pe care l-a crescut singură și care i-a vândut tot din casă, ba chiar devenise agresiv cu actrița pentru bani, Eugenia Șerban spune că a fost pe punctul de a-și lua viața.

De parcă necazurile pentru celebra actriță nu ar fi fost destule în ultimii ani, de la problemele cu fiul ei, până la diagnosticul de cancer pe care l-a primit și pe care l-a învins, Eugenia Șerban a dezvăluit că anul trecut a suferit un preinfarct.

"Este un moment de neputință. Nu mai știi ce să faci și alegi să trăiești. Probabil că azi nu mai eram, nu pentru că el mi-ar fi făcut ceva, ci pentru că nu mai puteam să duc.

De exemplu, anul trecut, în luna august, am făcut un preinfarct", a dezvăluit Eugenia Șerban.

"Statul nu îi ajută cu nimic, nu le oferă nicio șansă acestor oameni"

Eugenia Șerban spune că a decis să ia atitudine, chiar dacă a fost o alegere dificilă și crede că nu ar fi fost în viață astăzi dacă nu ar fi încercat să schimbe lucrurile.

Mai mult, actrița consideră că oamenii care se confruntă cu aceleași probleme ca fiul ei nu primesc suficient sprijin din partea statului și că li se refuză șansa de a se recupera.

"Îți vine să-ți iei viața, să nu mai vezi și nu voiam să ajung acolo. M-am gândit să ajung acolo, să-mi iau viața, orice mamă se gândește.

Am ales să iau ordinul de protecție tocmai ca să nu ajung acolo.

Statul nu îi ajută cu nimic, nu le oferă nicio șansă acestor oameni, nu există centre unde pot fi ajutați, te vezi neputincios", a declarat Eugenia Șerban în podcastul Marei Bănică.

"Începi să-ți cauți vină, te gândești, ca părinte, unde ai greșit"

De asemenea, Eugenia Șerban recunoaște că a reflectat asupra greșelilor sale, că a traversat toate stările posibile și că ordinul de protecție i s-a părut singur soluție.

"Începi să-ți cauți vină, te gândești, ca părinte, unde ai greșit.

Uneori nu o găsești, alteori ajungi să te învinovățești de niște lucruri care nu au nicio treabă cu realitatea.

Este foarte complicat.

M-aș fi dat și pe mine numai să știu că va fi bine. Am trecut prin toate stările posibile și imposibile până în ziua în care am ajuns să sun la 112. După 14 ani de chin.

În primii ani a fost foarte greu, în perioada aia l-am și internat, imediat după ce a împlinit 18 ani, iar anul 2023 a fost cel mai greu", a mai spus Eugenia Șerban.

.

.

.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel