Evaluare Națională 2020, matematică: 3 elevi trimiși acasă. Incident la examen

Dana Lascu |
Data publicării:
Elev, coronavirus, școală
Elev, coronavirus, școală

Trei dintre elevii de clasa a VIII-a care trebuiau să susțină astăzi, la Evaluarea Națională, proba la matematică, au fost trimiși casă. Ei vor da ulterior examenul. În cazul unei alte eleve din Hunedoara a fost nevoie de intervenția SMURD.

Din cei aproximativ 172.500 de absolvenți ai clasei a VIII-a care înscriși la a doua probă scrisă - Matematică - din cadrul examenului de Evaluare Națională, s-au prezentat la examen 93.1% (6.9% - absenți). Trei (3) candidați au avut temperatură peste maximul admis (37,3 grade Celsius), a anunțat Ministerul Educației.

Motiv pentru care au fost trimiși acasă! Cei trei elevi vor susține examenul de matematică în etapa specială din data de 30 iunie. 

Astăzi, conform centralizării Ministerului Educației, 167 de candidați se aflau în izolare și 20 de candidați erau spitalizați/se aflau în carantină.  

Incident: În cazul unei candidate din județul Hunedoara, care acuza senzații de disconfort abdominal, a fost necesară intervenția echipei SMURD, care a transportat-o spital, unde a fost internată pentru investigații. Eleva va putea susține, și ea, proba la Matematică în etapa specială.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel