Femeia alergică la Crăciun. Ce simptome îi declanșează

Adisa Codruț |
Data publicării:
Crăciun cu mască. Foto: Volodymyr Hryshchenko , unsplash
Crăciun cu mască. Foto: Volodymyr Hryshchenko , unsplash

Pentru aproape toți, perioada Sărbătorilor de iarnă e una de bucurie. Pentru o femeie, însă, luna cadourilor e un coșmar, deoarece este alergică la ... tot ce se face și se folosește de Crăciun.

Femeia în cauză este atât de „alergică la Crăciun” încât festivitățile ar putea „să o lase orbă”. Victoria Osborne, în vârstă de 47 de ani, nu poate sta lângă copaci artificiali, decorațiuni, hârtie de ambalat și lumânări parfumate și este, de asemenea, afectată de migrene cronice declanșate de luminile intermitente. Femeia are o alergie severă la o substanță, care este utilizată pentru conservarea cadavrelor, dar care se găsește și în copaci artificiali, ornamente, parfumuri și produse de curățare. Expunerea îi face să-i ardă ochii ca „inele de foc”.

Despre ce substanță este vorba și cum se ferește femeia în această perioadă, aflați pe spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel