Gina Pistol, dezvăluiri despre problema sa: Mai suferă cineva de sindromul ăsta? Sunt disperată!

Gina Pistol - Foto: Instagram Gina Pistol
Gina Pistol - Foto: Instagram Gina Pistol

Gina Pistol a făcut dezvăluiri despre problemele cu care se confruntă după ce a revenit pe platourile de filmare.

Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima dată la începutul anului 2021, iar de atunci, viața lor a fost dedicată mult fiicei lor, Josephine. 

Pentru că micuța a împlinit un an, Gina Pistol s-a reîntors pe platourile de filmare, spre marea bucurie a fanilor ei care i-au simțit lipsa. 

Recent, într-un mesaj de pe rețelele de socializare, Gina Pistol s-a plâns fanilor că are foarte multe lucruri de făcut și este foarte obosită și extenuată, dat fiind faptul că acum se împarte între viața de mamă și iubită și viața profesională. 

Gina Pistol a dezvăluit că are această problemă încă din copilărie, atunci când bunicul ei o punea la treabă și nu o lăsa să stea deloc. Gina Pistol a spus că pur și simplu nu poate să stea și că trebuie să aibă activitate non-stop, lucru pe care nu-l poate controla chiar dacă se simte extenuată.

"Am o problemă. Sunt disperată să le fac pe toate, mă epuizez, mă plâng că mă epuizez"

 

"Am o problemă, eu nu pot să stau. Azi era ziua mea liberă și îmi găsesc tot timpul ceva de făcut și parcă sunt în criză de timp.

Sunt disperată să le fac pe toate, mă epuizez, mă plâng că mă epuizez. M-am trezit, am schimbat copilul, am pregătit micul dejun, am spălat filtrele la umidificatoare, m-am pus să gătesc, am strâns în urma mea, am filmat ceva, am montat ceva, am băgat deja a doua mașină la spălat, pun hainele la uscat, trebuie să-mi spăl pensulele că luni am filmare. Mai am foarte multe lucruri de făcut și iau o scurtă pauză să mă plâng pe Instagram, pentru că fiica mea nu mă înțelege încă. 

Mai este cineva care suferă de sindromul ăsta? Eu și când sunt în vacanță aspirator n-am, ca să fac curățenie în camera de hotel. Andrei face tot timpul mișto de mine.

Sincer, e epuizant să-și dai tot timpul de lucru. Eu mă simt vinovată dacă stau și asta pentru că bunicul meu nu suporta să-și vadă nepoții că stau, ne punea să facem tot timpul ceva și ca să nu mă certe că stau îmi găseam ceva de făcut. Închid paranteza, mă întorc la treabă", a explicat Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel