Guvernul aprobă măsuri aferente instituirii carantinei și privind stocurile de urgență medicală

Dana Lascu |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Guvernul va aproba unele măsuri aferente instituirii carantinei și privind stocurile de urgență medicală, printr-o ordonanță de urgență propusă pe ordinea de zi suplimentară de ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

„Vă propun să suplimentăm ordinea de zi cu o ordonanță de urgență a guvernului privind stocurile de urgență medicală, precum și pentru unele măsuri aferente instituirii carantinei", s-a adresat Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, premierului, în deschiderea ședinței de Guvern.

Premierul Orban anunțase anterior că Executivul va aproba un act normativ pentru realizarea stocurilor necesare de materiale privind prevenirea în caz de coronavirus.

„Discutăm de introducerea carantinei, luarea tuturor măsurilor care se impun în astfel de situații. Trebuie să știți că la Rezervele Statului nu am găsit nimic, deși era o obligație legală de a se asigura foarte multe categorii de produse. Vom face achiziția imediat. Marți vom adopta un act normativ care să permită realizarea stocurilor necesare pentru toate categoriile de materiale, substanțe, astfel încât să putem să asigurăm prevenirea în primul rând", a declarat Ludovic Orban, citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel