Horațiu Moldovan a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății

Georgiana Ioniță / 08 noi 2019 / 12:20
Conf. univ. dr. Horațiu Moldovan a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății.
Conf. univ. dr. Horațiu Moldovan a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății.


Conf. univ. dr. Horațiu Moldovan a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății printr-o decizie a premierului României, Ludovic Orban, publicată joi, 7 noiembrie 2019, în Monitorul Oficial.

 

Conf. univ.dr. Horatiu Moldovan este un reputat profesionist în domeniul Sănătății cunoscut la nivel național și european, membru titular al Academiei de Științe Medicale din România.

Conf.dr. Horațiu Moldovan a condus mai mulți ani condus secția de chirurgie cardiacă a Institutului de Boli Cardiovasculare "C.C.Iliescu" și are o experiență impresionantă în domeniul intervențiilor pe cord deschis. În prezent, este medic primar chirurgie cardiovasculară și conduce secția de chirurgie cardiovasculară din cadrul unei cunoscute clinici private.

Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, conf.dr. Horațiu Moldovan s-a alăturat echipei ministrului Victor Costache în încercarea schimbării politicilor din sistemul de sănătate românesc prin aducerea pacientului în centrul sistemului, creșterea calității serviciilor de sănătate prin optimizarea tuturor componentelor, de la infrastructura și dotare, pînă la actul medical propriu-zis, de la management și sisteme informatice, până la respectarea drepturilor pacientilor. 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy