Horoscop 1 iulie: Zi proastă pentru Berbec, Taur și Pești. Racii descoperă ceva care îi afectează

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Horoscop. Joi, 1 iulie, avem o opoziție între Marte din Leu și Saturn din Vărsător. Ce înseamnă acest lucru pentru zodii. 

Berbec

Te vei lovi de tot felul de blocaje și vei obosi mai repede ca de obicei. Nu este o zi bună pentru dezbateri sau discuții orgolioase.

Taur

Este posibil să acumulezi destule frustrări din cauza unor situații de la serviciu care nu te pun într-o lumină prea bună.

Gemeni

S-ar putea să ai limba mai ascuțită astăzi și să exagerezi cu nevoia ta de a-i obliga pe alții să își schimbe comportamentul.

Rac

Te vei simți forțat să faci anumite cheltuieli sau vei descoperi niște datorii mai vechi ale persoanelor dragi de care nu ar trebui să te ocupi. 

Leu

Nervii tăi se vor întâlni cu aceia ai partenerului și de aici pot apărea diverse faze destul de frustrante. Evitarea este cea mai potrivită.

Fecioară

Dacă nu vei renunța tu la unele proiecte de la serviciu, sigur vei obligat de alții să o faci. Colegii nu îți vor fi aliați astăzi.

Balanță

Prietenii îți vor reproșa comportamentul intruziv. Aspectele de astăzi îți recomandă să îți rezolvi prima dată problemele tale.

Scorpion

Va trebui să împaci și capra și varza. La serviciu este destul haos, iar acasă toată lumea are nevoie de tine.

Săgetător

Orice drum făcut astăzi va fi însoțit de peripeții, și nu neapărat din cauza ta. Însă te va salva de fiecare dată modul diplomatic.

Capricorn

Refuzi pur și simplu să faci anumite cheltuieli sau investiții și astfel vor apărea destule animozități în jurul tău.

Vărsător

Vei avea acea senzație că nu te mai înțelegi cu nimeni. Și că orice ai face, apropiații sunt prea conservatori pentru vremurile actuale.

Pești

Dacă nu vei gestiona epuizarea așa cum trebuie, vei observa că nu vei da deloc randament. Prioritizarea este cheia, potrivit astrologului DC NEWS, Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel