Horoscop 12 august 2021: zodia care va primi o casă, un bun important

DCMedical Team |
Data publicării:
Casa     Foto: Pixabay
Casa Foto: Pixabay

Tact și diplomație, astăzi. Aspectele sunt armonice. Ne putem înțelege cu toată lumea. O zodie este favorizată în acorduri legate de patrimoniu, poate chiar o casă sau un bun important.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Pentru Berbeci, fac o bună impresie, mai ales cu persoanele în vârstă sau care au un anumit statut social. Reușesc cumva să stabilească niște acorduri.

Taur 

Taurii conlucrează cu persoanele de la locul de muncă sau în demersurile profesionale reușesc să explice, pe limba șefilor, ce vor ei să facă și le ies lucrurile.

Gemeni 

Gemenii, creativi, imaginativi, dar și insistenți. Știu să intre pe geam, dacă au fost dați afară pe ușa și rezolva niște lucruri în plan oficial.

Rac 

Pentru Raci, aspecte armoice, mai ales în familie, în casă. Și niște acorduri legate de patrimoniu. Poate chiar primesc sprijin, un teren, o casă sau un bun.

Leu 

Pentru Lei, aspectele de astăzi aduc foarte bună înțelegere socială. În vizitele și cotactele pe care le au, pledează foarte bine pentru interesele lor.

Fecioară 

Pentru Fecioare, bani, din munca lor, în colaborare, nu singuri. Sau primesc niște propuneri foarte avantajoase pentru ele.

Balanţă 

Balanțele au mult tact, mult fler, anticipează foarte corect stările sau intențiile celor din jur. Sunt foarte sincere, într-un mod foarte constructiv.

Scorpion 

Scorpionii mai mult analizează, observă. Nu spun poate nimic, dar înțeleg într-un mod profund ce se întâmplă cu persoanele din jurul lor și asta le folosește mai târziu.

Săgetător 

Săgetătorii sunt foarte sociali și au nevoie de oameni în jurul lor. Nu pot sta singuri astăzi. Întâlnirile sunt benefice pentru ei și se pot sprijini pe persoanele apropiate, în rezolvarea unor lucruri.

Capricorn 

Pentru Capricorni ziua aduce demnitate și responsabilitate. E bună și din punct de vedere financiar. Dar sunt apreciați pentru verticalitatea cu care își asumă responsabilitățile.

Vărsător 

Vărsătorii sunt foarte diplomați și reușesc să explice lucrurile. Nu țin de natură persoanală a lor sau implicare personală, ci pur și simplu sunt foarte didactici, și chiar sfătuiesc de bine pe cei din jur.

Peşti 

Peștii știu să stimuleze mai ales, persoanele din preajma lor, să dea tot ce au mai bun. Poate încurajează, poate alină pe cineva. În tot cazul, darurile lor sunt legate de felul în care interacționează și ajută pe cineva.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel