Horoscop 14 mai. Zodia care își face curățenie în lista de prieteni

Florina Pop |
Data publicării:
Zodia, horoscop. Foto: Pixabay
Zodia, horoscop. Foto: Pixabay

Horoscop 14 mai. Gemenii încep de azi o perioadă profesională interesantă.

Berbec - Va începe o perioadă nemaipomenită pentru a face curățenie în lista de prieteni, atât cea offline, cât și cea online. Și va trebui să accepți ce este toxic în viața ta. 

Gemeni - Profesional începe o perioadă foarte interesantă. Depinde bineînțeles de tine dacă ești dispus să îndrăznești să ceri mai mult ca niciodată de la viață.

Rac - Dezvoltarea personală va deveni baza pentru atingerea oricărui obiectiv, profesional sau personal. Călătoriile și cursurile te vor schimba enorm.

Leu - Banii vor căpăta o altă imagine în mintea ta. Mai ales banii pe care îi împarți cu rudele sau cu partenerul. Vei căuta idei de investiții sigure.

ScorpionNevoia de romantism și afecțiune va crește. Vei căuta să ai o legătură mult mai profundă cu partenerul sau să intri într-o relație. Vei începe să te gândești la copii

Pești - Marele Benefic, Jupiter, este chiar guvernatorul tău. Deci va începe o perioadă în care trebuie să ai grijjă ce îți dorești. Vindecarea va fi cheia pentru tot, fizică și emoțională. 

Restul previziunilor astrologului DC News, Daniela Simulescu, pot fi citite pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel