HOROSCOP 18 noiembrie 2021: Zodiile care fac gaură în buget. Banii parcă le scapă printre degete

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay
Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay

HOROSCOP 18 noiembrie 2021: Zodiile care urmează vor cheltui fără măsură, unele ajungând să aibă o gaură considerabilă în buget. 

HOROSCOP 18 noiembrie 2021: mare parte din zodii vor avea probleme cu bani sub o formă sau alta. Unii vor cheltui prea mult, alții vor pierde bani pentru că sunt atenți la ce investiții fac. Dintre toate zodiile, doar una ar trebui să facă joi investiții, restul trebuie să se abțină și să nu cheltuie nimic dacă vor să nu-și dea peste cap situația financiară.  Dar, pentru că nu au noroc cu banii, unii s-ar putea să aibă noroc în dragoste! Iată ce prevăd astrele pentru ziua de joi:

Berbec 

Ziua Berbecului pentru a aprofunda relațiile cu prietenii tăi. Controlează-ți cheltuielile, acestea sunt mai mari decât veniturile tale. La munca ta, vei ajunge unde îţi doreşti. Evitați stările de tensiune.

Taur 

Este nemulțumit de situaţia lui sentimentală. Controlează acele cheltuieli nespuse. Prezentați acel studiu de piață, este timpul. Ai grijă de sănătatea ta fără a pierde energie.

Gemeni 

Trimite flori acelei persoane speciale. O cheltuială suplimentară a lăsat bugetul în dezechilibru. Exprimă, nu impune, părerile tale la locul de muncă. Excesul de vitalitate trebuie canalizat prin exerciții fizice.

Leu 

Ascultă sfatul partenerului tău. Atenție la tot ce ține de bani joi. El le va arăta conducătorilor săi cât valorează. Efortul fizic pe care îl face îi epuizează forțele.

Balanță 

Liniștește lucrurile inimii. Pune ordine în economia ta confuză. Vorbește clar cu șefii tăi despre incidentele de muncă. Sănătatea ta este bună, dar un prieten va avea nevoie de îngrijirea ta, notează astrologul Antena3. 

Scorpion 

Dragostea călătorește prin casa ta. În chestiuni financiare, fiți mai precauți. Situație de lucru imbatabilă. Atenție la răceli.

Pești

Alege prieteni care se potrivesc preocupărilor tale. Nu te păcăli, conturile tale merg prost. Nu lăsa melancolia să-ți afecteze munca. Risc de a suferi de deficit de fier.

Află care sunt codiile care vor câștiga, joi, bani AICI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel