HOROSCOP 2 februarie 2022: Zodiile care vor avea pagube și cele care câștigă sume neașteptate

Dana Lascu |
Data publicării:
Horoscop. Foto: Andrea Piacquadio, de la Pexels
Horoscop. Foto: Andrea Piacquadio, de la Pexels

HOROSCOP 2 februarie 2022: Miercuri e o zi periculoasă pentru o parte dintre zodii, care trebuie fie să-și țină gura închisă, fie să ia decizii inteligente, fie să-și păzească lucrurile ca să nu le fie furate. 

HOROSCOP 2 februarie 2022: Iată ce rezervă astrele pentru toate zodiile în parte

Berbec

Zi de bun augur pentru Berbeci. Alături de membrii familiei tale, pot face planuri de călătorie și distracție etc., datorită căruia toți membrii familiei vor fi fericiți. Miercuri, dacă aveți ocazia să vă asumați un risc, trebuie să o faceți cu mare atenție, pentru că mai târziu acea decizie se poate dovedi greșită. Cei care au încercat să-și schimbe locul de muncă vor avea succes. 

Taur

Miercuri va fi o zi proastă pentru Taur. Dacă ai avut o problemă dureroasă în trecut, sunt șanse să apară din nou și să îți dea bătăi de cap. Membrii familiei vor fi și ei supărați pe Taur, care va trebui să-și controleze limba pentru că ce spun poate suna urât sau rău pentru interlocutori și asta va crea probleme. 

Gemeni 

Gemenii au o zi în care prestigiul social le va crește. Oamenii de afaceri vor găsi surse noi de venit, veniturile lor vor crește și situați lor financiară va fi mai puternică. Atenție, însă, la cheltuielile inutile, care sunt prea multe și pot crea probleme. Dacă plecați într-o călătorie, atenție, pentru că sunteți predispus să vă răniți. 

Rac

Zi bună pentru afacerile Racului. Totuși, dacă vreți să cumpărați ceva costisitor ați face bine să vă consultați cu seniorii familiei, ca să nu dați pe ceva care nu merită. Racii a u miercuri o oarecare neliniște, dar lucrurile se vor limpezi curând. Seara o veți petrece acasă, cu familia. 

Leu

O zi favorabilă pentru oamenii de afaceri din zodia Leu, pentru că astăzi vor beneficia și ei de pe urma investițiilor făcute în parteneriat cu cineva și pot avea, de asemenea, o oportunitate mai bună de câștig. Ochii s-ar putea să vă creeze probleme și n-ar strica să vizitați un doctor, ca să nu se agraveze. UN plan pe care-l porniți miercuri vă va dubla câștigurile. 

Fecioară

O zi confuză pentru Fecioare, care s-ar putea certa cu o rudă apropiată ceea ce le va strica cheful toată ziua. Tocmai de aceea poate că ar fi bine să nu ia bani cu împrumut, pe care în timp nu vor avea cum să-l ramburseze.  

Balanță

O zi obișnuită pentru Balanțe. Trebuie însă să asculte cu atenție ce le spune partenerul de viață, altfel s-ar putea isca un scandal din nimic. Miercuri, balanțele ar putea primi banii așteptați demult, datorită cărora situația lor financiară va fi mult mai bună. Spre seară, Balanțele se pot confrunta cu ceva dureri, dar nu e grav, trebuie doar să se relaxeze un pic.

Scorpion 

Dacă vă pregătiți să plecați într-o călătorie, ea va fi mai benefică decât vă așteptați. Cineva din familie are probleme de sănătate și ar trebui să aveți grijă de el. Un prieten pe care nu l-ai mai văzut de mult, apare din senin și revederea va fi fericită. 

Săgetător

O zi și acră și dulce pentru săgetător. Veți obține profit în afaceri, datorită căruia veți putea face față cheltuielilor zilnice, dar nu mai mult de atât. Cei care joacă la Loto ar putea să câștige o sumă decentă, dar restul Săgetătorilor vor trebui să se străduie pentru banii obținuți. 

Capricorn 

Capricornii care-și caută demult un loc de muncă s-ar putea să-l obțină miercuri. Dacă aveți vreo datorie veche, miercuri veți reuși într-o mare măsură să o plătiți, ceea ce vă va face să vă simțiți mai relaxat. De asemenea, veți reuși să terminați anumite lucruri pe cont propriu, ceea ce vă va crește și încrederea în propria persoană. 

Vărsător

O zi destul de fructuoasă pentru Vărsători. Dacă aveți vreo dispută în instanță, atunci astăzi veți obține rezultatele dorite. Atenție însă la finanțe, pentru că veți cheltui și niște bani pentru achiziționarea articolelor pe care vi le doriți și nu e cazul să vă devalizați bugetul doar ca să vă premiați pentru că ați câștigat. 

Pești

Miercuri aveți sprijinul deplin al șefilor, veți obține rezultatele așteptate și veți primi laude. Ar fi bine, însă, să evitați o ceartă la locul de muncă sau acasă.  Trebuie să aveți grijă și pe unde vă lăsați lucrurile, pentru că acestea vă pot fi furate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel