Horoscop 2 noiembrie 2021: este ziua adevărului pentru o zodie

Adisa Codruț |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Horoscop 2 noiembrie: este ziua adevărului pentru o zodie, în timp ce pentru o alta, se deschid orizonturi noi.

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru azi, 2 noiembrie, la Antena 3:

Berbec

Ziua poate aduce popularitate, simpatie, noi cunoştinţe, întâlniri foarte bune şi chiar o perspectivă sau un orizont nou pe care cineva, prin discuţii îl deschid.

Taur

Muncă bună astăzi, nu singur, ci în colaborare. Nişte acte bune care pot veni de sus, din ierarhie, de la superiori. Le sunt recunoscute şi felicitate rezultatele. 

Gemeni

Ziua aduce bunăvoinţă şi politeţe şi etichetă pe care o cunosc şi de care se folosesc, îşi deschid uşile prin felul lor agreabil de a fi. Curaj şi încredere în viitor.

Rac

Vorbim astăzi de armonie, mai ales în casă. Rezolvarea unor probleme supărătoare, se închide o etapă, se repară ceva sau se ajunge la un consens familial. 

Leu

Diverse propuneri pe care le primesc astăzi sau sugestii şi sunt foarte isteţe, binevenite, deschizătoare de drum,  aducătoare de soluţii. Deci, să fie receptiv.

Fecioară

Bani azi, în colaborare. Fie primesc o propunere, fie găsesc un colaborator cu ajutorul căruia pot să își demareze proiectele.

Balanță

Intuiție fabuloasă, istețime perfectă, echilibru între suflet și intuiție, sau între suflet și rațiune. Asta le dă și claritate mentală, dar și mai multă istețime decât au alții pentru a găsi soluții.

Scorpion

Discreți. Află tot felul de secrete despre alții sau înțeleg, pentru că aud lucruri mai multe decât alții, despre ce se întâmplă în jurul lor. Deocamdată stau în banca lor și observă. 

Săgetător

Foarte sociali, pot avea întâlniri foarte plăcute astăzi. Aud tot felul de informații și își fac noi prieteni.

Capricorn

Ziua aduce credibilitate. Este posibil să li se dea dreptate, să le fie confirmate niște teze, să aibă niște rezultate și toată lumea să spună, deci tu ai știut mai bine, ai avut dreptate, ai făcut bine când ai luat decizia. Primesc niște confirmări.

Vărsător

Au o zi a adevărului, pot primi un act important sau discută cu o persoană suspusă care le confirmă un adevăr sau o dreptate pe care încearcă să și-o facă. 

Pești

Pot primi niște sfaturi foarte bune, mai ales în legătură cu o situație în care trebuie să renunțe, să lase de la ei, sau să abandoneze, sau să accepte o pierdere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel