HOROSCOP 24 mai: Berbec, Leu, Scorpion, Săgetător, Capricorn. Zodiile care au parte de conflicte și sancțiuni

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiac, horoscop
Zodiac, horoscop

HOROSCOP 24 mai: În timp ce unele zodii sunt în mare formă din punct de vedere emoțional, altele vor trebui să se calmeze, să-ți țină gura în frâu, altfel se vor trezi cu conflicte, ba chiar cu sancțiuni.

HOROSCOP 24 mai: 

Berbec

Berbecii sunt în mare formă din punct de vedere emoțional. Intuiția vă ajută enorm pe orice plan, dar fără puțină rațiune puteți cădea în cealaltă extremă și să aveți reacții necontrolate.

Leu

Comunicarea este un obstacol pentru Lei. Ori interpretați greșit ceva ce auziți, ori altcineva nu este pe aceeași lungime de undă cu voi. Pentru o zi liniștită... evitați excesul de cuvinte.

Scorpion

Este posibil ca nativii Scorpion să supradimensioneze unele situații, ceea ce îi va face să ia decizii greșite. Fiți cât mai calmi și raționali.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie atenți la relația cu șefii. Vă poate aduce conflicte sau chiar sancțiuni, așa că respectați regulile și nu vorbiți fără să vi se ceară părerea, notează ObservatorNews.ro.

Capricorn

Pentru ca totul să meargă perfect, Capricornii tind să îi controleze pe ceilalți. Sunteți puțin cam drastici și impulsivi, dar dacă încercați să nu le impuneți nimic celor din jur, sunt șanse să evitați conflictele.

Care sunt zodiile care astăzi au noroc neașteptat, aflați AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel