HOROSCOP 26 iunie: Zodia care face scandal în familie din cauza banilor

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay

HOROSCOP 26 iunie: Astrologul Daniela Simulescu spune că nativii dintr-o zodie fac azi scandal în familie, și totul e legat de bani. 

HOROSCOP 26 iunie: 

Berbec

Te saturi repede de stat în casă. Vei încerca să nu îți faci prea mari planuri cu familia. Chiar ai nevoie să ieși să te distrezi.

Gemeni

Vei fi omul potrivit la locul potrivit. Replicile tale ironice îi vor trezi pe ceilalți. S-ar putea să nu suporte așa ușor adevărul.

Rac

Poți da un ultimatum persoanei iubite. Mai ales dacă a promis ceva și nu s-a ținut de cuvânt. Evită cheltuielile mici și dese.

Fecioară

Vrei să petreci o zi departe de agitație și zgomot. Faci tot posibilul să nu fi implicat în evenimentele și propunerile prietenilor.

Scorpion

Comunicarea cu persoanele autoritare va fi mai deficitară. Nu veți reuși să ajungeți la un numitor comun. Nu te baza pe suspiciuni!

Săgetător

Discuțiile despre bani vor crea multă furie. Mai ales dacă sunt purtate cu partenerul de viață. În general, evită confruntările.

Ce se întâmplă cu celelalte zodii, aflați pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel