Horoscop 28 septembrie. Zodia care trebuie să scape de stresul și tensiunile acumulate în ultima vreme

Adisa Codruț |
Data publicării:
Stresul se acumulează din cauza cerințelor din ce în ce mai mari la locul de muncă
Stresul se acumulează din cauza cerințelor din ce în ce mai mari la locul de muncă

Horoscop 28 septembrie. Berbecii trebuie să aibă grijă cu banii, Racii fac investiții benefice.

Horoscop 28 septembrie, Previziunile astrologului:

Berbec - Criza emoțională, verificaţi-vă sentimentele. Feriți-vă de excesele financiare. Proiectele profesionale vor avea succes. Sunteţi în formă maximă.

Taur - Fiţi mai duri cu cei care vă fac rău, altfel dumneavoastră veţi fi cei care vor suferi. Din punct de vedere financiar, se pare că veţi primi o sumă de bani de la cineva cunoscut. Astăzi, trebuie să depăşiţi obstacolele profesionale. Dacă sunteţi fumători, ar fi bine să faceţi un control.

Gemeni - Relația cu partenerul este satisfăcătoare. Investițiile vă vor fi benefice. Munca în echipă ajută la depășirea problemelor, astăzi. Câteva sesiuni de shopping v-ar face să vă simţiţi mai bine.

Scorpion - Veţi prețui compania prietenilor. Ambiția de lucru este bună, dar în măsura corectă. Astăzi, aveţi nevoie de odihnă. Astrele vă recomandă să vă odihniţi mai mult.

Săgetător - Astăzi este o zi bună pentru a-ți invita partenerul la film. Echilibrul dvs. vă permite să faceți acea călătorie de vis la care visaţi de mult. 

Capricorn - Astăzi, a venit momentul să scăpaţi de tensiunile şi stresul acumulat în ultima perioadă. Sporiți posibilitatea de a câștiga bani în plus. Faceți față discuţiilor la muncă cu calm și răbdare. 

Vărsător - Aveţi nişte cheltuieli neprevăzute, iar asta vă face să apelaţi la un prieten pentru ajutor. În relaţia de cuplu, astăzi, vă bucuraţi de compania celuilalt. Starea dumneavoastră mentală este foarte bună, potrivti Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel