HOROSCOP 29 ianuarie 2022: Zodiile care trebuie să-și păzească spatele

Dana Lascu |
Data publicării:
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay
Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay

HOROSCOP 29 ianuarie 2022: Mai multe zodii vor avea sâmbătă probleme din partea unor oameni apropiați, din familie sau pe care-i considerau prieteni. Vor trebui să-și păzească spatele, altfel vor avea pierderi masive. 

HOROSCOP 29 ianuarie 2022: Unele zodii trebuie să-și păzească spatele, altele au parte de noroc nesperat. Iată ce prevăd astrele pentru fiecare zodie în parte: 

Berbec

Sâmbătă, vei fi ocupat să faci planuri noi pentru afacerea ta, care cu siguranță îți vor aduce succes în viitor. Vă va deranja însă un prieten care vine în vizită neanunțat. Atenție, însă, sâmbătă trebuie să te gândești de două ori ori înainte de a avea încredere în oricare dintre membrii familiei tale, pentru că aceștia vor greși. Elevii și studenții vor trebui să învețe, chiar dacă e weekend, pentru că săptămâna viitoare îi așteaptă niște teste / examene dificile. 

Taurul

Dușmanii nu dor sâmbătă, așa că mare atenție pentru că vor încerca să strice ceva ce vă străduiți de mult timp să realizați. Surprinzător, până acu i-ați considerat prieteni pe cei care se vor strădui din răsputeri să vă dea planurile peste cap. Cei căsătoriți primesc o dovadă neașteptată de respect din partea socrilor. Seara vei discuta probleme importante cu părinții tăi.

Gemeni

O zi în care veți fi plin de energie, dar în care trebuie să fiți atent la cum o folosiți ca să puteți termina toate acele proiecte pe care le tot tergiversați. Cei care au partener / parteneră de viață ar fi bine să evite discuțiile în contradictoriu, altfel vo declanșa un scandal care poate dura mult și bine. Dacă vă vine o idee bună de afaceri, să o notați și să o puneți în practică de săptămâna viitoare, pentru că vă va aduce un succes nesperat. 

Rac

Racii vor avea o zi fructuoasă, fac și rezolvă multe lucruri. Dacă vă gândiți să cumpărați un vehicul sau un aparat mare nou, acum e momentul, dar atenție la un membru al familiei care vă va invidia li ar fi bine să evitați asta, dacă puteți. Este absolut necesar să vă mențineți echilibrul, altfel unii membri vor fi fericiți de voi, dar unii vă vor invidia, și din invidie se naște răutatea. Mai bine suflați și în iaurt decât să o pățiți. 

Leu

Sâmbătă, Leii își fac unele griji inutile, din cauza cărora nu vor fi atenți la munca lor. Dacă vreunul dintre litigiile dvs. legate de proprietate veți afla ceva care vă va da un avantaj. Cei îndrăgostiți trebuie să plece urechea la ce le spune partenerul, altfel mai târziu vor regreta. Seara vă veți relaxa alături de familie. 

Fecioară

E o zi în care vă crește încrederea în forțele proprii, deși vă veți face ceva griji. Sunt inutile, mai bine nu pierdeți timpul. Cuplurile căsătorite vor avea o zi romantică, iar Fecioarele singure ar putea da peste o mare dragoste. Per total, e o zi foarte bună!

Balanța

Balanțele se retrag în sânul familiei, unde se vor simți iubiți și apreciați. Totuși, trebuie să eviți să ai încredere în zvonurile care-ți trec pe la ureche, pentru că ar putea să te coste mai târziu. Dacă membrii în vârstă din familiei vă explică ceva, trebuie să vă asigurați că ați înțeles exact ce spun pentru a putea lua deciziile corecte. 

Scorpion

Ar fi cazul să vă puneți lacătul pe portofel, pentru că veți cheltui inutil sume mar de bani. Mai bine îi puneți la ciorap pentru zile negre, pentru că vor veni curând! Nu aruncați cu banii nici pe tratamente costisitoare gen cosmetică sau spa. Cei care fac afaceri din străinătate par să aibă șanse mari să obțină profit de pe urma înțelegerilor făcute. 

Săgetător

29 ianuarie va fi o zi foarte fructuoasă pentru Săgetători. Veți da peste oportunități de a face profit din afacerea pe care o aveți sau din proiectele în are sunteți implicat, dar aveți grijă la partenerii de afaceri și la câtă încredere le acordați. Deciziile e bine să le luați doar bazându-vă pe ce știți și credeți, fără să vă lăsați influențați de cei din jur, care vă pot faceți să pierdeți incredibil de mult.  Partenerul / partenera de viață poate să aibă probleme de sănătate și asta vă va îngrijora, veți avea de alergat și de dat bani pentru asta, dar până seara sănătatea lor se va îmbunătăți. 

Capricorn

Ziua de sâmbătă vă aduce numai lucruri bune. Partenerul / partenera de viață vor înregistra un succes, care se va reflecta și asupra voastră, pentru că vă va face fericiți. Dacă ați mai investit în ceva, puteți obține beneficii uriașe în curând. Sâmbătă, însă, cei care au mici afaceri vor duce lipsă da bani, dar nu disperați, e ceva temporar și veți face față cheltuielilor necesare. 

Vărsător

O zi normală pentru Vărsători, doar că la voi „normalul” înseamnă altceva. Puteți face profit, puteți obține beneficii din cam tot ce aveți de făcut. Vă îngrijorează sănătatea cuiva apropiat, dar lucrurile se vor îmbunătăți curând. Dacă membrii familiei nu vă dau ajutor, nu vă supărați, pur și simplu nu au cum. Vă va fi alături partenerul / partenera de viață, și va fi suficient.

Pești

Trebuie să aveți în mod special grijă de sănătatea voastră, pentru că s-ar putea să aveți brusc o problemă care vă va da multe bătăi de cap. Dacă se întâmplă așa ceva, atunci trebuie să mergeți la doctor, nu tergiversați. Și trebuie să vă păstrați cumpătul, mai ales în relația cu părinții sau rudele mai în vârstă, altfel vă veți certa ca la ușa cortului din cauza unor prostii. Și nu parați, pentru că veți pierde. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel