HOROSCOP 9 octombrie: Zodiile care au parte de scandal și lupte pentru putere

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Job  FOTO: pexels.com
Job FOTO: pexels.com

Horoscop 9 octombrie: Unele zodii se ceartă pentru că n-au ceva mai bun de făcut, pentru că vor să dețină controlul și, nu în ultimul rând, din cauza banilor. 

Horoscop 9 octombrie: Previziunile astrologului:

Berbec - Sunt necesare două persoane pentru a genera o ceartă. Prin urmare, alegeți să nu luați parte la asta. Veți avea ocazia să vă revizuiți opinia despre o persoană din jurul dvs. Vă exprimați mai mult sentimentele și gândurile, iar acest lucru vă va face să vă simțiți împlinit. Aveți nevoie să vă condimentați puțin viața de zi cu zi, deci o idee bună ar fi să vă aventurați și să încercați lucruri noi.

Taur - Astăzi ar putea apărea lupte pentru putere. Deci, ar trebui să evitați subiecte controversate, cum ar fi politica, socrii sau religia, care sunt declanșatoarele clasice ale argumentelor în majoritatea cazurilor. Nu faceți nimic pentru a vă deranja liniștea sufletească. Puteți aștepta cu nerăbdare să faceți câteva călătorii, care se vor dovedi utile. Cineva apropiat vă va da vești bune. Puțină răbdare și un vis aproape de inima dvs. s-ar putea împlini. Veți putea savura câteva momente senzoriale foarte intense.

Rac - Astăzi, oamenii din jurul vostru pot fi mai imprevizibili decât de obicei. Asigurați-vă că studiați cu atenție orice propunere care vi se face. Mergeţi înainte fără să vă faceţi griji cu privire la consecințe. Norocul va fi de partea voastră. La locul de muncă, se iau unele decizii cam dubioase, aşa că fiţi atent la ofertele care vin.

Leu - Lăsaţi-vă ghidat de talent și intuiție, pentru că astăzi nu veţi fi păcălit. Oboseala vă va deprima și aţi face bine să scăpaţi de grijile zilnice și să vă concentraţi asupra a ceea ce vă place cu adevărat.

Balanță - Veți găsi o mie și una de lucruri de făcut astăzi, dar luați-vă timp pentru a le rezolva. Sunteți într-o formă excelentă, în ciuda faptului că sunteți emoțional, dar acest aspect vă face să vă simțiți mai optimist. Prietenia este în centrul atenției și simțiți nevoia să vă apropiați de cei care vă împărtășesc idealurile.

Săgetător - Disputele cu privire la bani ar putea fi astăzi un obstacol. Indiferent cât de implicat vă simțiți într-o problemă, aceasta este o zi proastă pentru aceste tipuri de discuții. Observațiile dvs. la locul de muncă nu vor fi lipsite de substanță. Veți fi dinamic și eficient în realizarea obiectivelor.

Capricorn - Astăzi cineva ar putea încerca să vă îndoctrineze sau să vă convingă să fiți de acord cu ideile lor. V-ar putea determina să dezvăluiţi anumite secrete. Este posibil ca acasă să fie o atmosferă tensionată. Veți găsi cea mai bună cale de ieșire dintr-un impas datorită sfaturilor unei persoane bine informate, deci fiți receptivi la sfaturile lor. Inacțiunea ar fi un risc și cel puțin ar trebui să faceți o activitate care vă distragă atenţia, arată Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel