HOROSCOP rune 7-13 februarie 2022. Mihai Voropchievici: o săptămână cam furtunoasă pentru unele zodii, cu scandaluri și bagaje

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop rune. Foto: Pixabay
Horoscop rune. Foto: Pixabay

HOROSCOP rune 7-13 februarie 2022: Numerologul Mihai Voropchievici spune că unele dintre cele 12 zodii vor avea parte de o săptămână furtunoasă. 

HOROSCOP rune 7-13 februarie 2022: Mihai Voropchievici a spus, la Antena 3, ce aduc runele pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Pentru Berbec, un mesaj dublu: Să se relaxeze, iar al doilea e foarte simplu nu vă faceți griji pentru cineva foarte apropiat, vizavi de starea lui de sănătate. E de o sănătate extraordinară, dar vă cam trage în piept, vrea compasiune. 

Taur

Taurul are o chemare: stabiliți-vă poziția în societate, la slujbă și acasă! Arătați cine sunteți, că altfel nu se poate. Altfel nu puteți să triumfați. Deci, Taurii trebuie să dea dovada plenitudinii cunoștințelor, forței, și să mai și spună cine sunt, că degeaba spun „eu sunt talentat” și nu fac nimic ca să o arate. 

Gemeni

Pentru Gemeni vine o suită de schimbări majore în săptămâna 7-13 februarie. Majore și benefice, așa că nu vă mai faceți griji.

Rac

Răcușorul are două opțiuni: se mută din locul de muncă sau își caută o casă nouă. Sunt Raci care le vor pe amândouă, dar aceștia sunt Raci mai bogați.

Leu

Leul pleacă la atac și dezlănțuie uraganul săptămâna viitoare. Sfatul runei este: „nu vreți voi să vă liniștiți, rămâneți calmi că tot voi câștigați! Nu mai faceți gălăgie”

Fecioară

Ia uite ce a pățit Fecioara! Îl are pe Vunjo. O fecioară norocoasă a tras lozul cel mare! Ai câștigat pe toate planurile, să fii sigur de asta!

Balanță

Balanța primește o certitudine că cineva care se gândește la mine, în mod special, îmi va trimite un cadou minunat. Dă Doamne! Nu știu ce e! Poate să fie orice, dacă îmi place, mă mulțumesc și cu puțin! 

Scorpion

Scorpionul intră în planurile Divinității. Sunt protejați o săptămână întreagă, indiferent ce fac. E protecție Divină, e chiar foarte bine. 

Săgetător

Săgetătorul e pe o pojghiță de gheață foarte subțire săptămâna viitoare și a sta se întâmplă pentru Săgetătorii care, nu știu, au plecat desculți, nu și-au luat papucii de plajă, mai aveți voi ceva karmic de plătit de anul trecut, nu le-ați rezolvat.

Capricorn

Capricornul e foarte norocos, simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte. A dat dragostea în Capricorni! Țin-te nene! Era planificată, am zis că în luna februarie se vor întâmpla minuni de genul ăsta. 

Vărsător

Vărsătorul își face bagajele, pentru că astrele îi anunță o călătorie.

Pești

Peștișorii, ca și  Leii, sunt puși pe arțag, au chef de ceartă. O mică bătălie cu cei din jur. Dar i-aș spune: „stai, măi Peștișorule. Nu mai fi îngrijorat de bătăllia asta. Stai liniștit, că tot tu câștigi, că tu ești șmecher”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel