Presiune mare pentru ZODII, azi: Va fi foarte, foarte greu. E un sentiment tare neplăcut!

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:

Horoscop, zodii, 15 februarie 2022. Daniela Simulescu a făcut previziunile pentru fiecare zodie.

Adevărul despre slănina cu ceapă. Cât de bună e pentru organism. Vlad Ciurea: Acesta e răspunsul!

Horoscop 15 februarie 2022. "Îți va fi foarte, foarte greu să asculți și părerile celorlalți. Îți va fi foarte greu să-i lași să-ți influențeze viața, pentru că tu ai nevoie de mai multă atenție, de mai multă validare și ai nevoie să fii luat în serios. De fiecare dată când simți să nu ești luat în serios, vei erupe, te vei enerva", e previziunea pentru Berbec.

Horoscop 15 februarie 2022. "Ești tot timpul contra timp. Cu cât ești mai în contra timp, cu cât îți setezi programul mai minuțios, cu atât ești mai în contra timp. Să nu-ți pui într-o ceea ce ai putea să faci în trei zile. Trebuie să-ți cunoști ritmul interior, ritmul personal, că dacă nu-l cunoști  te vei lovi de multe momente în care simți să înnebunești", e previziunea pentru Taur.

Horoscop 15 februarie 2022. "Mercur a intrat ieri în Vărsător, respiri, te ajută, te canalizează spre alte direcții. Astrele îți sunt foarte favorabile azi, pentru cunoaștere, pentru expansiunea minții, pentru a citi, pentru a studia, dar nu doar emisiuni pe internet cum multă lume crede, ci pur și simplu să fie ceva care să te ajute.", e previziunea pentru Gemeni.

Horoscop 15 februarie 2022. "Luna Plină vorbeşte mâine despre partea financiară, dar tu, poate de azi începi să îţi pui probleme: în ce moment al vieții mă aflu acum? Banii mei, banii altora? Ce am strâns, ce n-am strâns, de unde iau mai mult, cum îi împart, cum îi duc. Eşti într-o socoteală, într-o efervescență, ești între patru pereți, te simţi ca într-o cămaşă de forţă. Va trebui să ai grijă!", e previziunea pentru Rac.

Horoscop 15 februarie 2022. "Mercur a intrat în casa 7 și vorbim foarte, foarte mult despre negocieri şi despre ideea aceea de fairplay. Vei fi expus la unele situaţii care cer de la tine puţină înduplecare. Să nu îţi foloseşti orgoliul, care nu va fi o armă câştigătoare, ci va fi ca un mare dezavantaj pentru tine azi", spun astrele pentru Leu.

Horoscop 15 februarie 2022. "Vezi că la muncă, astăzi, e mai important ce spui şi ce gândești, decât ceea ce faci. Nu încerca să muncești mai mult decât este cazul, ci încearcă să eficientizezi", spun astrele pentru Fecioară.

Horoscop 15 februarie 2022. "Luna Plină se va petrece pe casa a 11-a. Astăzi, mâine, îți vei da seama despre rezultatele unor proiecte profesionale din ultima lună sau ultima jumătate de an. Acum nu-ți dai seama la ce te-a ajutat o criză, o campanie sau o schimbare. Dacă acum simți că nu ești mulțumit, poate ar fi cazul să te gândești la o schimbare, mai ales în viitorul apropiat", valabil pentru Balanță.

Horoscop 15 februarie 2022. "Vorbim despre zona profesională... ne ducem la casa a 10-a. E important, pentru că Luna Plină va fi în careu cu nodurile. E locul tău? Ești unde trebuie? Sau dacă nu se pune problema de acest faptu, cine trage de tine? Cine te forțează să faci lucruri? Și de ce nu vrei să faci lucrurile respective? Pentru că nu vrei? Pentru că nu crezi în propunerea respectivă? Sau pentru că simți tu nevoia să combați, să arăți cine are mușchii mai tari? Trebuie să-ți dai singur răspunsul", valabil pentru Scorpion.

Horoscop 15 februarie 2022. "Vorbim foarte mult despre a fi mai atent la discursul celorlalți și de a verifica, ca la matematică atunci când eram în clasele mici. Primești un e-mail, un mesaj... tu sună, caută, fii curios și verifică de fiecare dată!", spun astrele pentru Săgetător.

Horoscop 15 februarie 2022. "Luna Plină va vorbi despre puterea pe care tu le-o acorzi celorlalți, putere nu neapărat financiară, dar cât timp le dai, cât timp îi lași să intre peste tine sau o frică de-a ta, o temere pe care ți-e frică s-o expui și de asta îi lași să vină peste tine și nu setezi niște limite. Dacă oamenii vin peste tine și nu-ți respectă timpul, voia, cerințele, e clar că undeva i-ai lăsat să vină peste tine și acum te lovești de rezultatele faptelor tale. Poate schimbi ceva", spun astrele pentru Capricorn.

Horoscop 15 februarie 2022. "Mercur e în semnul vostru, vă ajută să căutați, să încercați să vă dați seama de alte aspecte din viața voastră, dar Luna Plină din casa a 7-a pentru mulți va veni cu revelații pe zona relațională, atât relații amoroase, cât și cele profesionale. De asemenea, Luna Plină e ca o oglindire a propriei persoane, stările pe care le aveți astăzi sunt pentru că nu ați avut grijă de voi, pentru că ați tras doar de ceilalți, iar voi ați fost în aer. Dacă închideți ochii astăzi și sunteți singuri, ăia sunteți, nu cu cine sunteți, nu unde vă duceți. Cum să simțiți voi singuri", spun astrele pentru Vărsător.

Horoscop 15 februarie 2022. "Aici e aici, pentru că Mercur s-a dus în casa a 12-a, unde mai sunt Soarele și Saturn. Zilele acestea, dacă așteptați un răspuns și el nu vine, nu trebuie să vină acum, el va veni undeva de săptămâna viitoare, veți știi mai clar lucrurile, acum trebuie să stați la pândă și să pândiți. E un sentiment tare neplăcut, dar trebuie să vă ocupați timpul", spun astrele pentru Pești.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel