Horoscopul NARCISIȘTILOR. Zodiile care se idolatrizează: sunt în stare de ORICE pentru a obține ceea ce vor

DCMedical Team |
Data publicării:
Persoanele narcisiste au nevoie constat de aprecieri
Persoanele narcisiste au nevoie constat de aprecieri

Acestea sunt zodiile cele mai narcisiste și nu au o problemă să se mândrească cu asta.

Narcisiștii sunt în stare de orice pentru a obține ceea ce vor, chiar dacă asta duce la violență. Deși pot părea fermecători și calzi, ei sunt de fapt reci, detașați și sunt lipsiți de compasiune și empatie.

Din acest motiv, Fecioarele sunt adesea considerate cel mai narcisist semn zodiacal din astrologie.

Unii narcisiști sunt pe deplin conștienți de asta și nu fac nimic în legătură cu asta, deoarece nu cred că este un lucru rău. Ei nu concentrați și determinați să obțină ceea ce își doresc de la viață. Narcisiștii cred că sunt superiori tuturor.

1. Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Fecioarele au cel puțin o trăsătură narcisistă, și anume faptul că sunt convinși că sunt întotdeauna cel mai mare geniu din încăpere.


Fecioarele sunt pline de ele însele și au date care să le susțină, deoarece nu iubesc nimic mai mult decât să cerceteze. Poate pentru că Fecioarele sunt atât de inteligente, sunt foarte buni mincinoși și vor minți pentru a obține ceea ce vor.


Narcisiștii caută perfecțiunea - ei vor partenerul perfect, casa perfectă, slujba perfectă. Și la fel fac și Fecioarele. Atât narcisiștii, cât și Fecioarele se pot comporta într-un mod arogant sau îngâmfat.

2. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii au tendința de a crede că sunt mai buni și că merită mai mult decât majoritatea oamenilor. Ei par să creadă că ceea ce fac în interes propriu merită, pentru că ei merită.

Le lipsește abilitatea de a empatiza - dacă nu li s-a întâmplat lor, atunci nici măcar nu se vor obosi să încerce să înțeleagă.

Cu toate acestea, cel mai narcisist lucru la Taur este capacitatea lor de a convinge oamenii să facă lucruri pe care în mod normal nu le-ar face niciodată. Trebuie să fii în gardă atunci când ai de-a face cu Taurul.

3. Leu (23 iulie - 22 august)

Leii sunt atât de plini de ei înșiși încât nu este greu să îi vezi ca fiind narcisiști. Ei cred sincer că lumea se învârte în jurul lor și că sunt îndreptățiți să facă tot ceea ce vor pentru a o păstra așa.

Par foarte încrezători, dar în secret sunt nesiguri, exact ca un narcisist. Leii vor face aproape orice pentru a-și satisface dorințele și nu le pasă cine este rănit în acest proces.

Citește continuarea pe Spectacola și ală care sunt celelalte zodii narcisiste.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel