120 de bătrâni și-au refăcut dantura în proiectul "Ilfov zâmbește": S-au alocat câte 3.000 de lei

DCMedical Team |
Data publicării:
Foto: Facebook @Hubert Thuma
Foto: Facebook @Hubert Thuma

120 de bătrâni pot acum să mănânce normal și să zâmbească, după ce și-au refăcut dantura.

120 de bătrâni din Ilfov și-au refăcut dantura în proiectul "Ilfov zâmbește"

"În urmă cu fix un an, anunțam faptul că am inițiat proiectul „Ilfov zâmbește”. Acum vă prezint rezultatele: 120 de bătrâni au beneficiat de acest proiect. Pentru 120 de bătrâni am decontat câte 3.000 de lei pentru refacerea danturii.

Cel mai mulți beneficiari au fost în Cornetu, Măgurele, Ștefăneștii de Jos și Vidra. În total, 21 de localități au făcut parte din acest proiect.

Au fost condiții clare. Cea mai importantă: pensie maximă de 1.200 de lei. Au fost, însă, foarte mulți bătrâni care și-au dorit enorm să beneficieze de acest ajutor, dar nu au putut pentru că aveau pensia de puțin peste 1.200 de lei.

Drept urmare, am decis să venim cu mai multe schimbări pentru anul 2024. Vor beneficia de acest proiect cei cu pensie maximă de 2.000 de lei. În curând, o să anunț toate schimbările.

„Ilfov zâmbește” este proiectul meu de suflet. În fotografie este chiar un beneficiar al proiectului. Acești 120 de oameni pot acum să mănânce normal și să zâmbească. Și-au recăpătat sănătatea și demnitatea. Sunt aici pentru oameni și-mi doresc enorm ca proiectele mele să ajute real oamenii. Continuăm împreună", a scris Hubert Thuma pe pagina sa de Facebook.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel