Încă o vedetă TV infectată cu COVID-19: Andrei Ștefănescu, testat pozitiv

Adisa Codruț |
Data publicării:
Andrei Ștefănescu
Andrei Ștefănescu

Încă o vedetă TV a fost testată pozitiv la noul coronavirus. Andrei Ștefănescu se află acum la spital, unde primește îngrijiri, deși el spune că nu are simptome.

Noul coronavirus se răspândește printre vedetele TV. După ce Marcel Pavel a fost testat pozitiv, Andrei Ștefănescu este următorul care a ieșit pozitiv la testul pentru COVID-19. „Da, am fost testat în urma interacțiunii mele cu Marcel și cu toată lumea din acea emisiune, am fost testat, mi s-a adus la cunoștință că sunt pozitiv, asta este, sunt pozitiv, din păcate. (...) m-am conformat regulilor, m-am prezentat la spital, mi-am făcut băgăjelul, eu sunt asimptomatic” a spus Andrei Ștefănescu.

Ce a spus despre spitalul la care se află internat, citește pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel