Ioana Mihăilă, propusă din nou ca ministru al Sănătății

Dana Lascu |
Data publicării:

Medicul Ioana Mihăilă este din nou propusă ca ministru al Sănătății. Ea a dețint funcția între 21 aprilie și 8 septembrie 2021, când a demisionat. 

Ioana Mihăilă, de profesie medic endocrinolog, ar putea reveni la conducerea Ministerului Sănătății. Ea este propunerea lui Dacian Cioloș pentru această funcție. 

Ioana Mihăilă a mai fost ministru al Sănătății, în Guvernul Cîțu, între 21 aprilie și 8 septembrie 2021, când a demisionat împreună cu ceilalți miniștri ai  USR. 

Anterior, ea a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății în mandatul lui Vlad Voiculescu.

Ioana Mihăilă deține împreună cu soţul ei o clinică medicală la Oradea, a candidat la Primăria Oradea şi, potrivit propriilor declaraţii, s-a înscris în PLUS din prima zi de existenţă a partidului.

Ea deţine mai multe terenuri şi case în Oradea, are peste 400.000 de lei în conturi şi a acordat un împrumut de 20.000 de lei acordat USR în campania electorală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel