Ion Iliescu a fost externat din spital. Continuă tratamentul acasă

Georgiana Ioniță / 10 oct 2019 / 14:40
Fostul președinte Ion Iliescu
Fostul președinte Ion Iliescu

Potrivit managerului Spitalului Elias, Ion Iliescu a fost externat din spital astăzi, urmând să continue tratamentul de acasă. 

"Domnul Ion Iliescu a fost externat astăzi din spital. Tratamentul va vontinua la domiciliu, conform recomandărilor medicale. Urmărirea evoluției va fi asigurată prin controalele periodice", a declarat Dr. Mugur Ardelean, manager Spitalul Elias intr-un comunicat remis presei. 

Fostul președinte al României a fost ajuns vineri la Spitalul Elias din Bucureşti, după ce problemele sale cardiace cronice s-au acutizat. Medicii au decis să-l interneze, să-i facă investigații și să-l țină sub tratament.

Conform DC News, fostul președinte ar putea fi supus unei coronarografii.

 

Vineri, atât managerul spitalului, cât și purtătorul de cuvânt de la SPitalul Elias au anunțat doar că Ion Iliescu „are probleme cardiace, pe fondul bolii cronice de care suferă, și care s-au acutizat" iar în zilele care au urmat, „că evoluția sa este favorabilă".

Fostul președinte al României, Ion Iliescu, care are 89 de ani, a făcut de fapt infarct au explicat surse medicale pentru DC Medical. Acesta s-ar fi declanșat pentru că unul stenturile pe care Ion Iliescu le are s-ar fi înfundat, adică ar fi făcut restenoză. Stenturile i-au fost montate fostului președinte în 2005 (intervenție făcută în România) și în 2007, la Paris.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy