Irina Rimes, diagnostic ținut secret. Când iese artista din spital

Captură video Instagram
Captură video Instagram


Irina Rimes a ajuns, marți, în ultima zi a anului, la spital cu o hemorgie internă şi a fost operată de urgenţă.

Anunțul a fost făcut chiar de artistă, pe contul său de socializare. Aceasta și-a anunțat fanii printr-o filmare că a fost internată de urgență, în urma unei hemoragii interne.

"Dimineaţa nu e aşa bună pentru mine că m-am trezit internată şi fac acest video să vă spun că îmi pare foarte rău că trebuie să anulez programul din seara asta de la Iaşi. Am fost internată cu o problema de sănătate şi medicii nu mă lasa să plec acasă."

Starea artistei este una bună acum şi cel mai probabil, joi, va fi externată,  însă cântăreaţă a fost nevoită să îşi anuleze în ultimul moment concertul de Revelion de la Iaşi, notează StirileProTv.

Potrivit ProTv, Irina Rimes a ajuns la spitalul Elias din Capitală, marți, în jurul orei 5 dimineaţa, cu o problemă gravă de sănătate. A rămas internată după ce medicii au descoperit o hemoragie internă şi la ora 15.00, cântăreaţă a intrat în sala de operaţie. Intervenţia chirurgicală a durat o oră şi acum artista se afla în afara oricărui pericol, iar joi, cel mai probabil va fi externată, spun medicii.

În prima zi a anului, artista le-a transmis un nou mesaj fanilor prin intermediul unei filmări postate pe contul său de socializare. 

Irina Rimes: "Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulţumesc pentru gândurile frumoase şi susţinere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut să fiu prezentă la concertul din Iaşi."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel