Irina Rimes, operată de urgență în ultima zi din an. A ajuns la spital cu hemoragie internă

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Instagram
Captură video Instagram


Cântăreața Irina Rimes a ajuns la spital cu hemoragie internă și a fost operată de urgență, chiar în ultima zi a anului. Anunțul a fost făcut chiar de artistă pe contul său Instagram.

 

„Bună dimineaţa, dragii mei. Bine, mai puţin bună pentru mine. Eu, care m-am trezit la spital, internată. Fac acest video ca să spun că-mi tare nespus de rău să anunţ că programul meu din seara asta de la Iaşi se anulează. Am fost internată aseară în spital, cu o problemă gravă de sănătate. Medicii nu mă lasă să plec acasă, pentru că am hemoragie internă. În câteva, probabil în două sau trei ore intru în operaţie. Să-mi ţineţi pumnii şi vreau încă o dată să spun că-mi pare extrem de rău că nu sunt acolo în noaptea de Revelion", și-a anunțat Irina Rimes fanii, prin intermediul mesaje video postate pe pagina sa de Instagram.

Imediat după ce Irina Rimes a ieșit din sala de operație, o persoană apropiată ei a declarat în exclusivitate pentru protv.ro că operația a decurs bine, artista se simte bine și va fi externată în scurt timp.

Ulterior, un mesaj postat pe același cont anunță că artista va fi externată în două zile

"Doar evenimentul din această seară a fost anulat, restul nu se anulează!", se arată în mesaj

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel