Kate Middleton, cancer. Meghan King rupe tăcerea: Totul este o conspirație! Necazul e de la sarcină sau hemoragie

Monika Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
kate middleton - FOTO: Captură Instagram@meghanking@Instragram@princeandprincessofwales
kate middleton - FOTO: Captură Instagram@meghanking@Instragram@princeandprincessofwales

Diagnosticul de cancer al Prințesei Kate a trezit interesul parapsihologilor. Meghan King, o celebră vedetă americană, a angajat un parapsiholog pentru a obține informații despre Prințesa Kate.

Anunțul Prințesei Kate legat de diagnosticul de cancer s-a transformat în subiectul principal de discuție peste ocean, cu teorii și speculații abundente, alimentând isteria publicului. Meghan King, o vedetă americană, a angajat un parapsiholog pentru a obține informații despre problemele cu care se confruntă Prințesa Kate.

Ce spune parapsihologul

Expertul în telepatie a sugerat că problemele Prințesei ar fi legate de o intervenție chirurgicală, posibil asociată cu o sarcină sau o hemoragie neașteptată. Acest eveniment ar fi declanșat complicații grave, inclusiv o deteriorare a stării psihologice a Prințesei, în contextul zvonurilor legate de soțul ei.

"Totul este doar o teorie a conspirației și v-o livrez cu titlu de divertisment. Era în spital, în operația programată, dar ceva a mers foarte prost. S-a descoperit fie o sarcină, fie a avut o hemoragie neașteptată, care a îngrijorat puternic. Situația a escaladat la Kate Middleton, inclusiv pe partea psihologică.

Spune telepata că ar fi avut o cădere psihică, pe fondul presupusei aventuri a soțului ei cu Lady Rose Hanbury, în vârstă de 40 de ani", a precizat Meghan King, cea care a angajat un parapsiholog pentru a o lămuri despre situația Prințesei Kate.

Revelațiile parapsihologului au generat un val de controverse și speculații, iar previziunile sale privind regele Charles au adăugat un element suplimentar de mister în povestea regală. Astfel, întreaga situație devine un subiect fascinant pentru publicul avid de scandaluri și intrigi din lumea monarhică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel