La Urgență din cauza unui inel. Ce a pățit un tânăr

Adisa Codruț |
Data publicării:
Inel FOTO: pixabay
Inel FOTO: pixabay

Un tânăr din Botoșani a avut de furcă cu un inel. Podoaba l-a dus la Urgență.

Un tânăr, în vârstă de 16 ani, a ajuns joi seara, 1 iulie, la Urgență, în Botoșani din cauza unul inel. Bijuteria nu mai putea fi scoasă de pe deget care s-a umflat foarte tare. Iar medicii au cerut ajutorul pompierilor.

„Misiunea a fost executată de salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, care au reușit să înlăture inelul cu ajutorul unui dispozitiv de tăiat. Intervenția a fost dificilă deoarece a fost nevoie de îndemânare, precizie și atenție sporită. Cu siguranță a fost o întâmplare de care băiatul își va aminti mult timp de acum înainte”, spun cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Botoșani, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel