Lucian Pintea, șeful de la medicină legală Bistrița-Năsăud, secretar de stat la Ministerul Sănătății

Dana Lascu |
Data publicării:
Gabriel Lazany (stânga) și Vasile Lucian Pintea. Foto: Facebook
Gabriel Lazany (stânga) și Vasile Lucian Pintea. Foto: Facebook

Al doilea secretar de stat din Ministerul Sănătății numit astăzi de Ludovic Orban, este Vasile Lucian Pintea un medic cunoscut, șeful serviciului județean de medicină legală din Bistrița-Năsăud.

Decizia pentru numirea doctorului Vasile Lucian Pintea în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Dr Vasile Lucian Pintea este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca, rezidențiatul și l-a făcut la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca și din anul 1999 lucrează la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Din 2008, medicul are Atestat de studii complementare în Managementul Servicilor de Sănătate.

„Îl felicit pe domnul doctor Lucian Pintea – medic legist șef, pentru numirea în demnitatea publică de Secretar de Stat în Ministerul Sănătății !!!", a scris Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, pe pagina sa de Facebook.

În afară de cei doi demnitari numiți miercuri, ministrul Sănătății, Victor Costache, mai are doi secretari de stat: prof dr Horațiu Moldovan și dr Nelu Tătaru, amândoi chirurgi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel