Lucian Pintea, șeful de la medicină legală Bistrița-Năsăud, secretar de stat la Ministerul Sănătății

Dana Lascu / 18 dec 2019 / 19:00
Gabriel Lazany (stânga) și Vasile Lucian Pintea. Foto: Facebook
Gabriel Lazany (stânga) și Vasile Lucian Pintea. Foto: Facebook

Al doilea secretar de stat din Ministerul Sănătății numit astăzi de Ludovic Orban, este Vasile Lucian Pintea un medic cunoscut, șeful serviciului județean de medicină legală din Bistrița-Năsăud.

Decizia pentru numirea doctorului Vasile Lucian Pintea în funcția de secretar de stat la Ministerul Sănătății a fost publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Dr Vasile Lucian Pintea este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca, rezidențiatul și l-a făcut la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca și din anul 1999 lucrează la Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Din 2008, medicul are Atestat de studii complementare în Managementul Servicilor de Sănătate.

„Îl felicit pe domnul doctor Lucian Pintea – medic legist șef, pentru numirea în demnitatea publică de Secretar de Stat în Ministerul Sănătății !!!", a scris Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, pe pagina sa de Facebook.

În afară de cei doi demnitari numiți miercuri, ministrul Sănătății, Victor Costache, mai are doi secretari de stat: prof dr Horațiu Moldovan și dr Nelu Tătaru, amândoi chirurgi. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy