Luna Plină în Berbec, puternic resimţită de PATRU zodii: "Nimeni nu o duce bine în perioada aceasta"

Adisa Codruț |
Data publicării:
Luna plina     Foto: Pixabay
Luna plina Foto: Pixabay

Luna plină în zodia Berbecului va fi resimțită din plin de patru zodii. Iată car esunt acestea și cum vor fi afectate.

Luna Plină În Berbec de pe 20 octombrie scoate la suprafaţă toată agresivitatea şi furia îmbuteliată. Patru semne vor resimţi mai puternic efectele acestui eveniment astrologic şi nu este vorba doar despre cei care sunt în aceste zodii, ci şi cei care au marcaje în astrograma lor, precum ascendent, luna sau alte planete plasate în aceste semne. Dar nici ceilalţi nativi nu vor fi scutiţi, precizează astrologul Daniela Simulescu.

Cei mai afectaţi vor fi cei cu marcaj cardinal: Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn. Dacă vă ştiţi că aveţi în astrogramă aceste aspecte, viaţa voastră va fi un carusel de evenimente şi de emoţii.

Ceilalţi, dacă aveţi pe lângă voi persoane cu marcaj cardinal, nici viaţa voastră nu va fi mai uşoară. Nimeni nu o duce bine în perioada aceasta.

Luna Plină în Berbec vorbeşte despre decizii, despre rupturi. Iar energia în Balanţă întreabă 'de ce?', în timp ce energia Berbecului spune 'nu, nu se mai poate!'.

Mi-ar plăcea să cred că noi, oamenii, facem ceva pentru noi pentru că Berbecul ţine foarte mult la identitatea proprie, la cine este el. Zicem că Berbecul este egoist, dar trebuie să fim egoişti. Berbecul e precum copilul care face primii paşi. Dacă se uită în jur şi toată lumea e speriată, vede mobilă, nu mai face primii paşi. Ăsta e Berbecul. Berbecul face primii paşi. Pleacă. Rupe. Se aruncă. Începe chestii pe care poate alţii nu au acelaşi curaj să le înceapă.

Citește continuarea pe Astrosens și află care sunt recomandările pentru aceste zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel