Matteo Politi. Instanța, decizie pentru falsul medic

Dan Carp |
Data publicării:
Pe pagina sa de Facebook, chirurgul Matthew Mode - Matteo Politi are numeroase poze din timpul intervențiilor chirurgicale
Pe pagina sa de Facebook, chirurgul Matthew Mode - Matteo Politi are numeroase poze din timpul intervențiilor chirurgicale

Instanța a decis ca Matteo Politi, cel care a profesat ilegal ca medic în România, să rămână în arest preventiv. 

Magistrații au decis ca falsul medic să rămână în arest preventiv pentru a fi dat ca exemplu. 

Judecătorul care a decis ca Politi să rămână în arest a motivat decizia prin faptul că acesta a adus atingere prestigiului profesiei de doctor și prin ceea ce a făcut a creat nesiguranță în rândul cetățenilor din România.

Tododată, instanța motivează că faptele de care este bănuit inculpatul sunt de natură să provoace o puternică rezonanță în cadrul societății, mai ales în contextul în care suspiciunile cu privire la calitatea de medic au ajuns în lumea mediatică și au condus la ridicarea unor dubii cu privire la activitatea medicilor în general.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel