Medic cardiolog, decedat în timpul Gărzii la Spitalul Județean Arad

Bianca Ştefan |
Data publicării:
Doliu
Doliu

Un medic cardiolog din Arad s-a stins din viață, la vârsta de 44 de ani, chiar în timpul gărzii. 

Medicul cardiolog Cosana Claiciu s-a stins din viață la doar 44 de ani, chiar în timpul gărzii la Spitalul Clinic Județean Arad, anunță aradon.ro.

Medicului i s-a făcut rău în timpul programului de serviciu, iar eforturile colegilor medici de a o salva nu au avut niciun rezultat.Potrivit primelor informații, medicul cardiolog a suferit un infarct, însă doar în urma autopsiei se va putea stabili cu exactitate motivele decesului. 

Tragedia s-a produs sâmbătă dimineață. Medicul a intrat de gardă la ora 7:00, iar la scurt timp după aceea i s-a făcut rău.

Cosana Claiciu a studiat la Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara și s-a specializat ca medic cardiolog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel