Ministerul Sănătății, cerere de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj

Georgiana Ioniță / 13 noi 2019 / 10:10
Ministerul Sănătății    Foto: Digi24.ro
Ministerul Sănătății Foto: Digi24.ro

Ministerul Sănătății a transmis Autorității de Management pentru Programul Operațional Regional, cererea de finanțare pentru Spitalul Regional de Urgență Cluj.

 

 

"Construirea spitalelor regionale reprezintă o prioritate a echipei noastre. Am avut o discuție cu reprezentanții departamentului pentru construirea spitalelor regionale pentru a verifica stadiul în care ne aflăm, dar și pentru a vedea ce putem face să urgentăm pașii ce trebuie realizați până la sfârșitul anului. Vom sustine respectarea calendarului depunerii cererilor de finantare, pentru a semna cat mai curând posibil contractele de finantare cu AMPOR si asigurarea sprijinului Comisiei Europeane pentru realizarea acestor proiecte majore", a declarat Victor Costache, Ministrul Sănătății.

Spitalul Regional de Urgență Iași este proiectul cel mai avansat, pentru care s-a trimis la AMPOR cererea de finanțare în luna octombrie, și, în paralel, MS a demarat procedura de achiziție publică, pentru achiziția de servicii de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic.

De asemenea, in luna noiembrie, la solicitarea MS, au fost aprobați, prin hotărâre de guvern, indicatorii tehnico- economici pentru spitalul regional de urgenta Craiova. Până la începutul lunii decembrie 2019, se va transmite la AMPOR si cererea de finanțare pentru spitalul regional de urgență Craiova, se arată într-un comunicat remis presei. 

Mai mult, reprezentanții MS pregătesc procedura de achiziție publică de servicii pentru elaborarea proiectului tehnic al spitalului regional de urgenta Cluj

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy