Locurile și posturile neocupate în sesiunea de rezidențiat din noiembrie 2023 vor fi redistribuite pe 30 ianuarie 2024

Foto: Freepick @fabrikasimf
Foto: Freepick @fabrikasimf

Ministerul Sănătății asigură redistribuirea celor 197 de locuri și posturi rămase neocupate în sesiunea de rezidențiat din noiembrie 2023.

Ministerului Sănătății a anunțat că va asigura redistribuirea celor 197 de locuri și posturi rămase neocupate în sesiunea de rezidențiat din noiembrie 2023.

Pentru a asigura alegerea posturilor rămase neocupate la concursul de rezidențiat din noiembrie 2023, Ministerul Sănătății organizează redistribuirea acestora, conform prevederilor legale, pentru candidații care au obținut punctaj de promovare în sesiunea din mai 2023. 

Este vorba în special de posturi din specialități deficitare precum:

- medicină de familie

- medicină de urgență

- chirurgie generală

Aceste posturi pot fi ocupate în ordinea descrescătoare a punctajului, de către candidații care au obținut punctajul minim de promovare în sesiunea suplimentară de rezidențiat din luna mai, în domeniul Medicină. 

Solicitanții pot depune direct sau prin poștă cererile, în intervalul 15-29 decembrie, iar redistribuirea se va desfășura în data de 30 ianuarie 2024.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel