Ministrul Sănătății: Nu putem să ne imunizăm decât trecând prin boală sau făcând un vaccin

Adisa Codruț / 04 dec 2020 / 23:37

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre cât de importantă este vaccinarea împotriva COVID-19.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, spune că vaccinarea este extrem de importantă în perioada pandemiei. „Nu putem să ne imunizăm decât trecând prin boală sau făcând un vaccin'', crede Nelu Tătaru. 
El a vorbit la Antena 3 despre cel mai sensibil subiect al pandemiei, vaccinarea, despre car espune că este extrem de importantă pentru români. „Nu putem să ne imunizăm, decât trecând prin boală sau făcând un vaccin (...) Sperăm că dacă la sfârşitul aceste luni se obţine acea autorizaţie de la Agenţia Europeană a Medicamentului, să putem în ianuarie să vaccinăm prima etapă, categoria care curprinde personalul medical.
Vaccinul este gratuit. Este voluntar şi este sigur, deci nu este obligatoriu, nu este contracost, iar noi vom face achiziţii pentru a realiza acea imunizare de 70% care să dea imunizarea la nivelul înregii țări și să putem scăpda de această pandemie (...) Eu mă voi vaccina oricum!”, a spus Nelu Tătaru.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy