Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, declarații de la Marius Nasta: a fost fum, nu a fost foc

Angela Sabău |
Data publicării:
Vlad Voiculescu
Vlad Voiculescu

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a ajuns la locul incendiului. El a făcut declarații de la Institutul Marius Nasta.

Ministerul Sănătății a fost informat despre un incident la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București. 
„Din primele informații este vorba despre un ventilator exterior la unitatea mobilă ATI din exteriorul spitalului la care s-a înregistrat o degajare de fum. În interior se aflau 7 pacienți. Nu sunt victime. Se efectuează evacuarea de siguranță a pacienților. Toți pacienții rămân internați în institut. Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății a ajuns la unitatea sanitară”, arată Ministerul Sănătății.

Vlad Voiculescu a vorbit la Antena 3, unde a spus că nu există victime. „Este vorba despre o caravană ATI, care poate fi folosită și-n afara curții spitalului, care este aici, în curtea spitalului Marius Nasta. De la generator înțeleg că a ieșit fum, înțeleg că nu a fost niciun moment foc. Repet, nu există victime, toată lumea este în siguranță. Toți pacienții care erau înăuntru erau pacienți neintubați, s-a început transferul pe secțiile spitalului Marius Nasta, sunt locuri suficiente, nimeni nu a fost rănit, doar oarece sperietură” a spus ministrul Sănătății. totuși, informațiile oficiale de până acum arată că dinte cei șapte pacienți, cinci erau intubați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel