Mirela Vaida, cele două ingrediente din bucătărie pe care le pune pe FAȚĂ: De două ori pe lună, ca să nu fie prea grav

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Mirela Vaida - Foto: Instagram Mirela Vaida
Mirela Vaida - Foto: Instagram Mirela Vaida

Mirela Vaida a dezvăluit care e secretul tenului său perfect. Ce ingrediente folosește pentru față. 

Mamă a trei copii, prezentatoare TV, actriță, mereu pe micile ecrane și în atenția publicului, Mirela Vaida face față cu brio tuturor responsabilităților și reușește să aibă grijă de corpul ei.

Vedeta a dezvăluit care este secretul tenului ei și care e ritualul pe care-l face în fiecare zi.

"Pentru o femeie, importantă e întotdeauna fața, tenul, pentru că e cartea ei de vizită. Tot ce înseamnă înfățișarea… pentru că îi dă o stare bună, pentru că o face să se simtă tânără", a spus Mirela Vaida la Antena Stars.

Prezentatoarea TV a mărturisit că folosește anumite creme, dar o dată sau de două ori pe lună apelează la un remediu naturist, adică  își face exfoliere cu zaț de cafea sau mălai.

"Curăț fața foarte bine, și dimineața și seara. Demachiere foarte bună.

Apoi fac câte o exfoliere, câte un gomaj cu zaț de cafea, cu mălai sau alte remedii naturiste, că eu pe astea le folosesc o dată, de două ori pe lună, ca să nu fie nici prea grav asupra tenului.

După care pun un ser. Dimineața pun o cremă, care are efect hidratant, iar seara pun altă cremă, care hrănește pielea. Am foarte mare grijă la cremele pe care le folosesc. Eu am testat foarte multe creme, dar nu mă duc niciodată pe ceea ce mi se spune până nu probez pe pielea mea", a mai spus prezentatoarea de la "Acces Direct".

 

Irina Loghin, despre ALIMENTUL pentru un TEN perfect. Ceaiul pe care-l bea zilnic: O linguriță pe zi face MINUNI! Îl recomand femeilor

Mirela Vaida, despre dieta sa: Ăla  e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce îți vine în cap

 

"Sincer vă spun că mănânc de toate. Eu gătesc pâine în casă, pe care o rup cu mâna şi o mănânc aburindă, mănânc paste, carne, brânză, legume, fructe. Nu  mănânc  dulciuri  pentru  că  nu simt nevoia, nu că îmi impun, atât încerc, să nu mănânc seara. Sigur, când ai culcat copiii şi stai şi tu cu soțul la un pahar de vin, parcă îți vine  să  mănânci  ceva…  

Ăla  e momentul greu, să nu mănânci la 11 noaptea ce  îți vine în cap.  Dar, în  rest, nu mă opresc de la nimic. Din păcate, nu  am timp să fac sport, dar ritmul meu, mereu în priză, mă ține aşa fără să îmi dau seama. Un pic de moderație, cam ăsta cred că este secretul, pentru că nici eu nu mai am 18 ani, am 38, aia e!", a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel