Modelul de testare din Dubai, merge și-n România? Simona Constantinescu: trebuie să fim realiști

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Simona Constantinescu, director general Ana Hotels, a vorbit la dezbaterea ”Testarea COVID în România, la un an de la debutul pandemiei”, organizată de DC Media Group, despre modelul de testare COVID aplicat în Dubai.

La dezbaterea ”Testarea COVID în România, la un an de la debutul pandemiei”, organizată de DC Media Group, Simona Constantinescu, director general Ana Hotels, spune că modelul de testare aplicat în România trebuie să fie unul adaptat realităților existente.

”Vorbim de planuri și de măsuri, dar vorbim și de comportamentul social al fiecărei națiuni. Probabil că noi nu ne putem compara cu populația din Dubai, și nici cu produsul intern brut al Dubai-ului și al investițiilor pe care ei le pot face în aceste testări sau al disciplinei și al modului în care oamenii respectă anumite măsuri.

Deci ar trebui să ne raportăm la situația noastră și să fim realiști. Ceea ce autoritățile fac și demersurile pe care le fac sunt parte dintr-un plan și e o prioritizare pe care dânșii o cunosc. Noi vedem parțial efectele acestor măsuri. Și da, ne impactează faptul că se limitează  și se restricționează destul de mult deplasările externe în condițiile în care sunt deja persoane imunizate pentru că au trecut prin boală, altele sunt deja vaccinate”, a declarat Simona Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel