MS, precizări privind al șaptelea deces de la Matei Balș: ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului

Angela Sabău |
Data publicării:

Ministerul Sănătății (MS) a făcut câteva precizări cu privire la decesul celei de-a șaptea victime a incendiului de la Matei Balș.

Ministrul Sănătății a făcut precizări cu privire la cel de-al șaptelea deces din rândul pacienților care au fost internați la Institutul Mate Balș în noaptea incendiului. 

Iată ce spune:

Ministerul Sănătății a fost informat astăzi despre un deces în rândul pacienților care primesc asistență medicală în cadrul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.
Este vorba despre o pacientă în vârstă de 67 de ani, care a fost internată în pavilionul V al unității sanitare, la un etaj superior. Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă de infecție cu SARS Cov-2, dar stabilă, prezenta comorbidități. Conform informării primite de Ministerul Sănătății, imediat după incendiu, pacienta a fost mutată într-o secție ATI a aceluiași spital.
Pacienta s-a decompensat relativ rapid și a fost intubată. A decedat în această dimineață.
În această situație, ancheta medico-legala va stabili cauzele decesului”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel