Ne protejează vaccinul de noile tulpini COVID? Dr Streinu-Cercel: trebuie să ne grăbim să vaccinăm tot ce se poate

Florina Pop / 17 ian 2021 / 12:03
Doze de vaccin
Doze de vaccin

Medicul Adrian Streinu-Cercel a făcut declarații duminică, 17 ianuarie, legat de vaccinul împotriva infecției COVID și noile tulpini de virus apărute.

 

 

Specialistul în boli infecțioase Adrian Streinu-Cercel a afirmat duminică, 17 ianuarie, că vaccinul împotriva infecției COVID-19 protejează de noile tulpini ale virusului care sunt în circulație în acest moment. Acesta a mai amintit că la anul lucrurile vor sta cu totul diferit.

”Acest vaccin pe care noi l-am făcut este un vaccin care ne protejează pentru toate tulpinile care sunt în circulație în acest moment. Ce va fi peste un an, nu știm. De-aia trebuie să ne grăbim ca în cursul acestui an, 2021, să vaccinăm tot ce se poate vaccina și într-un pas alert în așa fel încât să imunizăm cât mai multă populație și să încercăm să scoatem virusul din circulație”, a declarat medicul Streinu-Cercel, jurnaliștilor, la o oră după ce s-a imunizat cu a doua doză.

 

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy