Nelu Tătaru, anunțul zilei despre REZIDENȚIAT: mai multe locuri la specializările deficitare

Dana Lascu |
Data publicării:
Nelu Tătaru
Nelu Tătaru

REZIDENTIAT 2020: Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat la Iași, că anul acesta vor fi scoase la concurs mai multe locuri pentru specializările care au fost solicitate mai mult în timpul pandemiei de COVID-19.

Nelu Tătaru a răspuns jurnaliștilor adunați la o conferință de presă la Iași că nu vor fi schimbări în ceea ce privește modul în care se va susține examenul de REZIDENȚIAT de anul acesta, ci doar a celui în care vor fi alocate locurile per specializare. 

„Rezidențiatul a fost anunțat în urmă cu șase luni. Sunt aceleași perspective. Vom avea un număr mai mare de locuri pentru specializări deficitare pe care le-am putut vedea și gestiona în această pandemie”, a anunțat ministrul Sănătății.

Examenul de REZODENȚIAT 2020 în toate cele trei domenii - medicina, medicină dentară și farmacie, va fi susținut, conform programului anunțat de Ministerul Sănătății, pe 15 noiembrie. Numărul locurilor disponibile este de 6.100, cu 1.390 mai multe față de cele de anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel