Nelu Tătaru, noi posibile restricții din cauza COVID-19! Declarații de ultimă oră

Dana Lascu |
Data publicării:
Nelu Tătaru
Nelu Tătaru

La doar 4 zile de la începerea școlilor, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, spune că este posibil să fie impuse noi restricții. 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu exclude reinstituirea unor restricții, dat fiind faptul că în ultimele două zile numărul cazurilor noi de infectare înregistrate zilnic a urcat simțitor. Ministrul spune că efectul întoarcerii la școală a elevilor se va vedea până la sfârșitul acestei luni.

„Evoluția ne va arăta și măsurile, poate și restrictive care vor fi impuse. Noi sperăm să menținem acel platou, în jur de 1.500, 1.600, evaluarea să o facem nu numai zilnic, ci și săptămânal și la două săptămâni. Efectul școlii în vom vedea la sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie”, a declarat Nelu Tătaru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel