O femeie din Alexandria a ajuns la spital cu arsuri pe 30% din suprafața corpului

Adisa Codruț |
Data publicării:
Femeia a ajuns la spital cu arsuri pe 30% din suprafața corpului
Femeia a ajuns la spital cu arsuri pe 30% din suprafața corpului

O femeie din Alexandria a ajuns la spital cu arsuri pe 30% din suprafața corpului, după ce a fost victima unui incendiu la locul de muncă. Ea va fi transferată la Spitalul de Arși din București.

O femeie de 62 de a ajuns la spital cu arsuri de gradul II pe față, brațe și spate, după ce a fost victima unui incendiu la locul de muncă produs joi, 11 iulie, scrie agerpres.ro.

Incendiul a izbucnit la o gogoșerie din zona centrală a municipiului Alexandria din județul Teleorman, unde femeia lucra, producându-i arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului, arată Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Alexandria pentru îngrijiri medicale, iar pentru stingerea flăcărilor, pompierii au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, mai arată aceeași sursă.

"Pacienta, stabilă hemodinamic, prezintă arsuri de gradul II pe circa 30% din suprafaţa corpului, fiindu-i afectate braţele, spatele şi zona feţei", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al SJU Alexandria, doctor Cristina Marcovici.

Pacienta urmează să fie transferată la Spitalul de Arși din București, pentru îngrijiri de specialitate.
Pompierii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la izbucnirea incendiului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel